Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Schik met bloemen (groep)

Boek samen met je vriendinnen, collega’s of team de gezellige groepsworkshop ‘Schik met bloemen’ en creëer je eigen bloemstuk bij de Orchideeën Hoeve! Onder de deskundige begeleiding van één van onze bloemstylisten ga je individueel aan de slag met verse en kwalitatieve materialen en schik je in een uur het prachtige bloemstukje dat hierboven staat afgebeeld.

Arrangement ‘Schik met bloemen’

De groep wordt ontvangen in onze centrale hal door één van onze bloemstylisten. Zij neemt jullie mee naar onze gezellige workshopruimte. Hier krijg je een smakelijk welkomstdrankje, waarna het echte werk gaat beginnen. Aan de hand van de uitleg van onze bloemstylisten creëert ieder zijn eigen bloemstuk. Na de workshop zijn jullie van harte welkom in ons sfeervolle serrerestaurant waar een lunch klaar staat.

Inhoud arrangement

- Welkomstdrankje
- Workshop bloemschikken (klein bloemstuk)
Voor een groot bloemstuk rekenen wij een meerprijs van € 7,- p.p.
- Lunch: kop dagsoep, broodmand met diverse broodjes en eenmaal koffie of thee

Prijs per persoon

5 t/m 9 personen: € 28,45 p.p. (excl. entree)
10 t/m 40 personen: € 25,95 p.p. (excl. entree)
41 personen of meer: Prijs op aanvraag.
Voor een groter bloemstuk bedraagt de meerprijs € 7,-.

Minder dan vijf personen
Dit arrangement is alleen te boeken voor groepen vanaf vijf personen. Ben je met minder dan vijf personen, dan kun je jezelf opgeven voor één van onze workshops bloemschikken. Klik hier voor de data en meer informatie.

Tip
Dit arrangement is uit te breiden met een bezoek aan ons tropische park. Bekijk hier onze entreeprijzen.

Reserveren

Dit arrangement is te reserveren van maandag tot en met zaterdag in de maanden januari tot en met november. Aanvangstijd is in overleg. Voor meer informatie en reserveren kun je contact opnemen met onze receptie via 0527 - 20 28 75 of info@orchideeenhoeve.nl.

Van 16 t/m 24 oktober Caribische Week Lees meer