Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Winkelassortiment

Orchideeën

Al meer dan zestig jaar is de Orchideeën Hoeve thuis in orchideeën en orchideeënverzorging. Daarmee is de Orchideeën Hoeve het adres om jouw orchidee te kopen en vragen over de verzorging van jouw orchidee te stellen. Honderden verschillende maten, kleuren en soorten orchideeën zijn te koop in de winkel. Van de graag geziene Phalaenopsis tot bijzondere natuursoorten als de Cattleya, de Zygopetalum en het venusschoentje. Naast orchideeënplanten verkoopt de Orchideeën Hoeve ook snij-orchideeën en orchideeën verwerkt in prachtige zelfgemaakte bloemstukken.

Kamerplanten

Op zoek naar een echte eye-catcher in jouw woonkamer? Investeer in een tropische kamerplant. Een uitbundige bananenboom, een vrolijke Strelitzia of een woeste gatenplant geven een tropische invloed aan jouw inrichting en zijn in het ruime (tropische) kamerplantenassortiment van de Orchideeën Hoeve te vinden. Ook kleine planten zoals het kruidje-roer-mij-niet, de bekerplant, de cactus en de venusvliegenval zijn te koop in de winkel. Met één van de vele potten maak je jouw tropische aanwinst helemaal af.

Bloembinderij

Zeven dagen in de week zie je in de open bloembinderij hoe onze creatieve bloemstylisten de meest prachtige boeketten en bloemcreaties maken. Rondom de binderij is een grote verscheidenheid aan vers bloemwerk te vinden. Wil je graag zelf een boeket samenstellen, een mooie mand vullen met bloemwerk, ga je trouwen of zoek je passend rouwwerk? Ons creatieve team denkt graag vrijblijvend met jou mee en maakt voor iedere wens een unieke creatie met bloemen.

Bij het creëren van de bloemstukken met orchideeën wordt zoveel mogelijk gewerkt met orchideeën uit eigen orchideeënkwekerij.

Verzorgingsvragen

Heb jij specifieke verzorgingsvragen over jouw (kamer)plant of orchidee? Neem (een foto van) de plant mee naar de Orchideeën Hoeve en onze deskundige winkelmedewerkers geven jou vrijblijvend tips en adviezen. Bekijk ook onze online verzorgingstips voor orchideeën.

De winkel van de Orchideeën Hoeve is gratis toegankelijk en zeven dagen per week geopend. Bekijk hier de openingstijden.

De Orchideeën Hoeve is weer geopend Reserveer jouw bezoek! Lees meer