Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Plant en Lifestyleshop

Wandel door de veelzijdige winkel van de Orchideeën Hoeve en neem een stukje tropen mee naar huis. De Plant en Lifestyleshop presenteert op ruim 2.500 vierkante meter een groot assortiment woonaccessoires, kleurrijke orchideeën, bloeiende- en groene kamerplanten, plantverzorging, diverse souvenirs en cadeaus.

Als gevolg van de verlenging van de lockdown is de Orchideeën Hoeve gesloten t/m 20 april 2021. Ook onze winkel blijft helaas nog even gesloten. Uiteraard blijven onze deuren digitaal open staan en kun je een deel van ons assortiment bestellen in onze webshop en thuis laten bezorgen. Ook is het mogelijk om je bestelling telefonisch door te geven en af te halen in onze winkel in Luttelgeest. Zie je de gewenste producten niet in onze webshop staan of wil je iets speciaals laten maken? Wij zijn op maandag t/m vrijdag bereikbaar via 0527-202875 voor al jullie vragen en bestellingen.

Let op! Voor het bestellen van rouwwerk zijn wij ook in het weekend bereikbaar. Neem hiervoor telefonisch contact met Anita Maarssen via tel: 06 – 22 18 82 48 (alleen voor rouwwerk).

Openingstijden en adres

Maandag t/m zondag: 09:30 tot 18:00 uur
Feestdagen: 09:30 tot 18:00 uur

Plant en Lifestyleshop - De Orchideeën Hoeve
Oosterringweg 34
8315 PV Luttelgeest

Een greep uit het assortiment: 

Wij hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen! De Orchideeën Hoeve tijdelijk gesloten Lees meer