Curve
 

WinterDroom Wensprieeltje

  • WinterDroom wensprieeltje Orchideeën Hoeve

Laat jouw droom tot leven komen

Ons winterevenement WinterDroom begon met een leeg wensprieeltje, maar daar wisten onze bezoekers wel raad mee. Na een paar dagen hing het prieeltje in onze ‘Zwevende’ Bloementuin vol met duizenden hartjes die beschreven waren met mooie wensen en dromen. De komende maanden laat de Orchideeën Hoeve een aantal van deze wensen en dromen uit laten komen! Lees snel verder en ontdek welke dromen tot leven gekomen zijn.

Ringstaartmaki's voeren

Mason en Joost, van drie jaar, genieten iedere bezoek weer van het voeren van de vissen en de lori’s in de Orchideeën Hoeve, maar beide jongens hadden één grote wens. Het voeren van de aapjes. Samen met hun familie kwamen de jongens voor een grote verrassing te staan. Als allereerste mochten ze de ringstaartmaki’s ontmoeten van het nieuwe Makirijk en lieten ze deze nieuwsgierige aapjes smullen van een heerlijke traktatie. Doordat de aapjes normaal gesproken niet door bezoekers gevoerd mogen worden, was dit een hele speciale en unieke ervaring voor de twee stoere jongens.  

Ringstaartmaki's voeren WinterDroom wens   Ringstaartmaki's WinterDroom Orchideeën Hoeve   WinterDroom wens ringstaartmaki's voeren


Het hele jaar door genieten in de Orchideeën Hoeve

De moeder van Yvonne geniet iedere keer weer van de fladderende vlinders en de prachtige bloemen in ons park. Tijdens WinterDroom twijfelde Yvonne dan ook geen moment en wenste een jaarkaart voor haar moeder. Als extra verrassing kreeg Yvonne ook een jaarkaart, zodat ze samen nog vele bezoekjes aan de Orchideeën Hoeve kunnen maken.

Jaarkaart Orchideeën Hoeve   Jaarkaart wens WinterDroom   WinterDroom jaarkaarten