Curve
 

WinterDroom Wensprieeltje

  • WinterDroom wensprieeltje Orchideeën Hoeve

Laat jouw droom tot leven komen

Ons winterevenement WinterDroom begon met een leeg wensprieeltje, maar daar wisten onze bezoekers wel raad mee. Na een paar dagen hing het prieeltje in onze ‘Zwevende’ Bloementuin vol met duizenden hartjes die beschreven waren met mooie wensen en dromen. De komende maanden laat de Orchideeën Hoeve een aantal van deze wensen en dromen uit laten komen! Lees snel verder en ontdek welke dromen tot leven gekomen zijn.

Een avontuurlijk kinderfeestje

Wat kan één wens voor veel lachende gezichten zorgen! Op haar 7e verjaardag stond Jasmine samen met haar vriendjes en vriendinnetjes op de stoep, klaar voor een avontuurlijk kinderfeestje. Na een smakelijk begin, waren de jonge avonturiers wel klaar voor wat avontuur! Goed gemutst en met een speurtocht op zak werden vleesetende planten ontweken, konden de lori’s rekenen op een lekkere traktatie en baanden ze zich een weg langs woeste rivieren.

Kinderfeestje WinterDroom wens   Avontuurlijk kinderfeestje WinterDroom Orchideeën Hoeve   WinterDroom wens kinderfeestje

Een kleurrijk bloemstuk voor de moeder van Suzan

De moeder van Suzan gaat door een zware periode en kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Tijdens een gezamenlijk bezoek aan WinterDroom wenste Suzan dan ook stiekem een prachtig bloemstuk voor haar moeder Nell. Onze bloemstyliste wist daar wel raad mee en creëerde een kleurrijk bloemstuk vol met orchideeën. Toen wij voor de deur stonden met dit kleurrijke bloemstuk, wist Nell niet wat ze zag.

Ringstaartmaki's voeren WinterDroom wens   Ringstaartmaki's WinterDroom Orchideeën Hoeve   WinterDroom wens ringstaartmaki's voeren


Ringstaartmaki's voeren

Mason en Joost, van drie jaar, genieten iedere bezoek weer van het voeren van de vissen en de lori’s in de Orchideeën Hoeve, maar beide jongens hadden één grote wens. Het voeren van de aapjes. Samen met hun familie kwamen de jongens voor een grote verrassing te staan. Als allereerste mochten ze de ringstaartmaki’s ontmoeten van het nieuwe Makirijk en lieten ze deze nieuwsgierige aapjes smullen van een heerlijke traktatie. Doordat de aapjes normaal gesproken niet door bezoekers gevoerd mogen worden, was dit een hele speciale en unieke ervaring voor de twee stoere jongens.  

Ringstaartmaki's voeren WinterDroom wens   Ringstaartmaki's WinterDroom Orchideeën Hoeve   WinterDroom wens ringstaartmaki's voeren


Het hele jaar door genieten in de Orchideeën Hoeve

De moeder van Yvonne geniet iedere keer weer van de fladderende vlinders en de prachtige bloemen in ons park. Tijdens WinterDroom twijfelde Yvonne dan ook geen moment en wenste een jaarkaart voor haar moeder. Als extra verrassing kreeg Yvonne ook een jaarkaart, zodat ze samen nog vele bezoekjes aan de Orchideeën Hoeve kunnen maken.

Jaarkaart Orchideeën Hoeve   Jaarkaart wens WinterDroom   WinterDroom jaarkaarten