Curve
 

WinterDroom Wensprieeltje

  • WinterDroom wensprieeltje Orchideeën Hoeve

Laat jouw droom tot leven komen

Heb jij een wens voor jezelf of een speciaal iemand? Laat deze tijdens WinterDroom achter op de speciale wenskaartjes en hang hem op in ons wensprieeltje in de ‘Zwevende’ Bloementuin. Wie weet brengen wij jouw wens in 2019 in vervulling!

Wensprieeltje 2017

WinterDroom in 2017 begon met een leeg wensprieeltje, maar daar wisten onze bezoekers wel raad mee. Na een paar dagen hing het prieeltje in onze ‘Zwevende’ Bloementuin vol met duizenden hartjes die beschreven waren met mooie wensen en dromen. Het afgelopen jaar heeft de Orchideeën Hoeve een aantal van deze wensen en dromen uit laten komen! Lees snel verder en ontdek welke dromen tot leven gekomen zijn.

Een dagje meelopen met een dierverzorger

De natuurles was nog nooit zo cool voor groep 5a van Daltonschool de Dolfijn dankzij de WinterDroom wens van Maurits. Met een speurtocht op zak ging de klas op avontuur in de jungletuinen, werden de meervallen gevoerd en slingerden ze dapper aan de metershoge liaan. Na het ontdekken van het park en het ravotten in de waterrijke speeltuin was het tijd voor de spannende ‘Junglefreakshow’ met een bijzondere ontmoeting voor de juf als hoogtepunt. Ontdek alle schoolreisje mogelijkheden in de Orchideeën Hoeve!

Schoolreisje in de Orchideeën Hoeve   Schoolreisje WinterDroom   WinterDroom Schoolreisje in de jungle

Een dagje meelopen met een dierverzorger

Een grote droom van Judith, 10 jaar, was een dagje meelopen met een dierverzorger in de Orchideeën Hoeve. Op een maandag stond Judith al vroeg op de stoep en mocht ze samen met Alida de zorg voor de dieren in de vlindertuin op zich nemen. Zo’n hulp als Judith kun je er wel bij hebben, want ze verzorgde de dieren alsof ze het al jaren deed. Deze bijzondere dag voor Judith werd nog specialer toen ze ook de aapjes van dichtbij mocht bewonderen en haar lievelingsdier, de slang, vast mocht houden.

Meelopen met dierverzorger   Meelopen met dierverzorger   WinterDroom meelopen met dierverzorger

Pianospelen in de ‘Zwevende’ Bloementuin

Regelmatig worden de bezoekers in de ‘Zwevende’ Bloementuin verrast met een live optreden en klinken er de mooiste melodieën door de tuin. Doordat deze verrassingsoptredens vaak maar van korte duurt zijn wist Willy wel wat ze moest wensen tijdens WinterDroom. Haar dochter Mandy (15) is gek van piano spelen en droomde ervan om alle bezoekers de hele dag te vermaken met haar pianospel. En dat is gelukt! Zodra Mandy de toetsen van de piano aanraakte, leek de tijd stil te staan en regende het complimenten.

Pianospelen WinterDroom wens   Piano spelen Orchideeën Hoeve   Piano spelen in de Zwevende bloementuin

Een avontuurlijk kinderfeestje

Wat kan één wens voor veel lachende gezichten zorgen! Op haar 7e verjaardag stond Jasmine samen met haar vriendjes en vriendinnetjes op de stoep, klaar voor een avontuurlijk kinderfeestje. Na een smakelijk begin, waren de jonge avonturiers wel klaar voor wat avontuur! Goed gemutst en met een speurtocht op zak werden vleesetende planten ontweken, konden de lori’s rekenen op een lekkere traktatie en baanden ze zich een weg langs woeste rivieren.

Kinderfeestje WinterDroom wens   Avontuurlijk kinderfeestje WinterDroom Orchideeën Hoeve   WinterDroom wens kinderfeestje

Een kleurrijk bloemstuk voor de moeder van Suzan

De moeder van Suzan gaat door een zware periode en kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Tijdens een gezamenlijk bezoek aan WinterDroom wenste Suzan dan ook stiekem een prachtig bloemstuk voor haar moeder Nell. Onze bloemstyliste wist daar wel raad mee en creëerde een kleurrijk bloemstuk vol met orchideeën. Toen wij voor de deur stonden met dit kleurrijke bloemstuk, wist Nell niet wat ze zag.

Ringstaartmaki's voeren WinterDroom wens   Ringstaartmaki's WinterDroom Orchideeën Hoeve   WinterDroom wens ringstaartmaki's voeren

Ringstaartmaki's voeren

Mason en Joost, van drie jaar, genieten iedere bezoek weer van het voeren van de vissen en de lori’s in de Orchideeën Hoeve, maar beide jongens hadden één grote wens. Het voeren van de aapjes. Samen met hun familie kwamen de jongens voor een grote verrassing te staan. Als allereerste mochten ze de ringstaartmaki’s ontmoeten van het nieuwe Makirijk en lieten ze deze nieuwsgierige aapjes smullen van een heerlijke traktatie. Doordat de aapjes normaal gesproken niet door bezoekers gevoerd mogen worden, was dit een hele speciale en unieke ervaring voor de twee stoere jongens.  

Ringstaartmaki's voeren WinterDroom wens   Ringstaartmaki's WinterDroom Orchideeën Hoeve   WinterDroom wens ringstaartmaki's voeren

Het hele jaar door genieten in de Orchideeën Hoeve

De moeder van Yvonne geniet iedere keer weer van de fladderende vlinders en de prachtige bloemen in ons park. Tijdens WinterDroom twijfelde Yvonne dan ook geen moment en wenste een jaarkaart voor haar moeder. Als extra verrassing kreeg Yvonne ook een jaarkaart, zodat ze samen nog vele bezoekjes aan de Orchideeën Hoeve kunnen maken.

Jaarkaart Orchideeën Hoeve   Jaarkaart wens WinterDroom   WinterDroom jaarkaarten