Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Voedingspakket ‘Phalaenopsis’

Product eigenschappen Inhoud:
Grondverbeteraar en orchideeënvoeding ‘Groei en bloei’

De Phalaenopsis (vlinderorchidee) staat bekend om haar lange bloeiduur en kan meerdere bloemtakken per jaar geven. Hierbij is orchideeënvoeding echter wel onmisbaar.

Voedingspakket 'Phalaenopsis'

Door je Phalaenopsis te voeden met onze orchideeënvoeding ‘Groei en bloei’ en de ‘Grondverbeteraar’, creëer je een sterke en gezonde Phalaenopsis en zal de orchidee jou belonen met een uitbundige bloei. Onze voedingen zijn 100% oplosbaar in gietwater en samengesteld met de professionele meststoffen van Plant-Prod.

Gebruiksaanwijzing orchideeënvoeding ‘Groei en bloei’

Februari: Strooi in februari eenmaal een afgestreken theelepel ‘Grondverbeteraar’ over het potmateriaal. Herhaal deze handeling in mei en september. De ‘Grondverbeteraar’ bevat kalkmeststof (Dolocal) die ervoor zorgt dat de zuurgraad van je Phalaenopsis op pijl blijft, waardoor toegediende voeding in latere stadia beter wordt opgenomen.

Maart t/m oktober: Geef vervolgens van maart tot en met oktober maximaal tweemaal per maand de orchideeënvoeding ‘Groei en bloei’. Dosering: één afgestreken theelepel met één liter water.

November t/m januari: Wij adviseren om orchideeën van november tot en met januari geen voeding te geven. In deze periode heeft de orchidee voldoende aan een waterbeurt in de zeven tot tien dagen.


€5,00

Het leukste uitje van Flevoland? Stem & win een dagje uit naar keuze! Lees meer