Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Orchideeën

Een kleurrijke orchidee kopen voor jezelf of om cadeau te geven? Een goede keuze! De orchidee is het tropische pareltje uit de plantenwereld. Met ruim 31.000 soorten behoort deze tropische schoonheid tot de grootste plantenfamilies ter wereld. Het bekendste orchideeënsoort is de Phalaenopsis. Deze orchidee wordt geroemd om haar lange bloeiduur, makkelijke verzorging en is in bijna elke vensterbank te vinden.

Orchidee kopen bij de Orchideeën Hoeve

Koop je jouw orchidee bij de Orchideeën Hoeve? Dan ben je gegarandeerd van kwaliteit, diversiteit en goede service! Al sinds 1957 zijn wij thuis in het kweken en verzorgen van orchideeën. Bestellen in onze webshop is zeer eenvoudig. Je hoeft geen account aan te maken, het toevoegen van een persoonlijke cadeautekst is mogelijk en je kunt jouw bestelling laten bezorgen op elk gewenst adres in Nederland. Voor de verzending rekenen wij € 5,95 verzendkosten per bestelling en indien je op werkdagen voor 14.00 uur bestelt, heb je jouw favoriete orchidee de volgende in huis.

Orchideeënwinkel

In deze webshop vind je slechts een gedeelte van ons assortiment. In onze winkel in Luttelgeest (Flevoland) verkopen wij honderden orchideeën in allerlei kleuren, maten en soorten: van een kleine orchidee als de Multiflora tot de prachtige Vanda. Staat je favoriete orchidee niet in deze webshop? Neem gerust contact met ons op via 0527-202875 of info@orchideeenhoeve.nl. Wij helpen jou graag!

Bow
Phalaenopsis Bow
€ 29,99
Mymonro bronzer
Phalaenopsis Mymonro bronzer
€ 23,99
Cascade wit 2tak
Phalaenopsis Cascade wit 2tak
€ 20,99
Royal White 3Tak
Phalaenopsis Royal White 3Tak
€ 17,99
Las vegas
Phalaenopsis Las vegas
€ 23,99
Horizon
Phalaenopsis Horizon
€ 18,50
Asian coral 2 tak
Phalaenopsis Asian coral 2 tak
€ 18,50
Arezzo exclusivo
Phalaenopsis Multiflora Arezzo exclusivo
€ 23,99
Phalaenopsis redlip
Phalaenopsis Multiflora Phalaenopsis redlip
€ 17,50
Dendrobium Nobile wit
Dendrobium Dendrobium Nobile wit
€ 17,99
Oncidium geel
Oncidium Oncidium geel
€ 20,99
27 t/m 29 mei Speciaal dagprogramma Pinksteren Lees meer