Curve
 

Cadeaubonnen

Een dagje uit naar de Orchideeën Hoeve cadeau geven? Met een cadeaubon van de Orchideeën Hoeve geef je altijd een geslaagd cadeau! Verras je geliefde met een jaarkaart, trakteer je vriend(in) op een bezoek aan de tropische tuinen of geef een algemene cadeaubon waarbij de ontvanger zelf zijn ideale cadeau kan uitzoeken.

Een dagje uit cadeau geven

Hieronder kun je kiezen uit verschillende cadeaubonnen. Twijfel je tussen een jaarkaartcadeau of een entreebewijs voor onze tuinen? Kies dan voor de algemene cadeaubon. Onze algemene cadeaubonnen zijn overal in de Orchideeën Hoeve besteedbaar. Zo kan de ontvanger zelf kiezen of de cadeaubon wordt besteed voor een bezoek aan ons tropische park, een tropisch cadeau uit onze winkel of een lekkere lunch in ons restaurant. Geef je liever iets extra’s? Bestel dan een cadeau-arrangementen.

Cadeaubon online bestellen en bezorgen

Onze cadeaubonnen kun je in het besteloverzicht personaliseren met een eigen cadeautekst. Tevens is het mogelijk om jouw cadeau rechtstreeks te laten bezorgen bij de ontvanger. Indien je op werkdagen voor 12.00 uur bestelt, bezorgen wij de cadeaubon de volgende dag per post. Hiervoor rekenen wij € 2,50 verzendkosten.