Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Verzorging orchideeën

De Orchideeën Hoeve is meer dan zestig jaar thuis in het grootbrengen en verzorgen van orchideeën. Wij helpen jou dan ook graag met de juiste onderhoudstips voor jouw orchidee.

Verzorging van jouw orchidee

Hoe verzorg ik een orchidee? Door jouw orchidee goed te verzorgen beloont de plant jou met een uitbundige en langdurige bloei. Maar hoe weet jij of jouw orchidee op de juiste standplaats staat, hoeveel water jouw orchidee nodig heeft en hoe je jouw orchidee moet verzorgen als de bloei voorbij is? Kijk voor de antwoorden op deze en meer orchideeënverzorgingsvragen op onze pagina over orchideeënverzorging. Op deze informatiepagina staat een verzorgingshandleiding over de meest gehouden orchideeën.

Verzorgingsproducten voor jouw orchidee

De Orchideeën Hoeve heeft een eigen verzorgingslijn voor orchideeën ontwikkeld. Met deze lijn bestaande uit onder andere speciale orchideeëngrond, grondverbeteraars en professionele voedingsstoffen kun je nog langer genieten van jouw gezonde en bloeiende orchidee(ën). Vraag naar de verzorgingsproducten in de winkel van de Orchideeën Hoeve of bestel ze online in onze webshop.

Specifieke verzorgingsvragen orchideeën

Is jouw orchidee getroffen door luizen of weet je niet precies hoe je jouw orchidee weer in bloei krijgt? Neem dan (een foto van) jouw orchidee mee naar onze winkel of stuur een duidelijke foto van de orchidee naar info@orchideeenhoeve.nl. Onze orchideeënspecialist kijkt er graag naar en geeft jou vrijblijvend verzorgingstips en -adviezen.

27 t/m 29 mei Speciaal dagprogramma Pinksteren Lees meer