Curve
 

Vacature - Weekend- en vakantiekrachten

  • vacature Weekend en vakantiekrachten

Solliciteer nu naar de leukste bijbaan in Europa’s mooiste junglepark en kom werken als weekend- en vakantiekracht bij de Orchideeën Hoeve. Help bij de verzorging van de dieren, zorg samen met superleuke collega’s voor het onderhoud van ons tropische park of serveer hapjes en drankjes in onze eetgelegenheden.

Wat kun jij doen als weekend- en vakantiekracht?

In ons junglepark kun je als weekend- en vakantiekracht op verschillende afdelingen aan het werk. Geef bij jouw sollicitatie jouw afdelingsvoorkeur aan en verdien deze zomervakantie een zakcentje op een toffe locatie met een baan die bij jou past.

Parkmedewerker: jij zorgt er met de bezem en de schoffel voor dat het park er netjes bij ligt, ondersteunt het parkteam bij speciale evenementen en activiteiten en helpt bij het voer klaarmaken voor de dieren.

Horecamedewerker: jij verkoopt hapjes en drankjes, helpt bij de bediening van groepen en verzorgt het indekken en schoonmaken van de tafels.

Wanneer kun je aan het werk in de Orchideeën Hoeve?

  • Je bent minimaal 15 jaar oud.
  • Je bent minimaal één weekenddag per week beschikbaar (ook op zondag).
  • Je bent gastvrij en bezorgt onze bezoekers een onvergetelijke dag.

Interesse?

Mail een korte motivatie met CV naar pz@orchideeenhoeve.nl of stuur hem naar:

De Orchideeën Hoeve
t.a.v. Personeelszaken
Oosterringweg 34
8315 PV Luttelgeest

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Christiaan de Vries (manager park) of Gonnie de Rond (manager horeca) via 0527-202875.