Curve
 

Tulpenkwekerij Litjens

  • Rondleiding Litjes Tulpenkwekerij
* Dit arrangement is te boeken t/m 15 april 2018

’s Morgens brengt jouw gezelschap een bezoek aan de Orchideeën Hoeve waar arrangement ‘Op de koffie’ wordt aangeboden. De Orchideeën Hoeve ontvangt jullie met twee kopjes koffie/thee met vers gebak van de warme bakker. Vervolgens brengen jullie op eigen gelegenheid een bezoek aan het park met onder andere de Orchideeëntuin, de vlindertuin en de ‘Zwevende’ Bloementuin. Na het bezoek aan het park staat er in het sfeervolle serrerestaurant een goed verzorgde broodmaaltijd klaar. Bij vertrek ontvangen alle gasten een orchidee in cadeauverpakking.

Bezoek tulpenkwekerij Litjens

Na de lunch vertrekt u op eigen gelegenheid naar tulpenkwekerij Litjens Tulpen in Creil. Hier gaat u met eigen ogen zien hoe er vanuit de bol een tulp groeit. Niet op het land maar lekker warm in de kas. U wordt hartelijk ontvangen in de kantine van Litjens Tulpen door Linda, de vrouw van de eigenaar. Zij laat u een unieke filmpresentatie zien over het gehele teeltproces van de tulp. Daarna neemt zij u mee voor een uitgebreide rondleiding in de tulpenkas en ziet u de tulpen bloeien. Na circa anderhalf uur kunt u zich een heuse tulpenkenner noemen.

Overzicht arrangement

- Twee keer koffie/thee met gesorteerd gebak
- Entree park
- Standaard broodmaaltijd
Diverse soorten brood, vleeswaren, kaas, zoetwaren en twee keer koffie/thee.
- Orchidee in cadeauverpakking
- Filmpresentatie
- Rondleiding door de tulpenka

Prijs per persoon 2019
10 t/m 24 personen € 36,60
25 t/m 50 personen € 34,78

Adres middagprogramma:
Litjens Tulpen
Wrakkenpad 19
8312 PV Creil

Let op:
* Dit arrangement is alleen te boeken voor groepen vanaf 10 personen.
*Optioneel: bosje tulpen à € 2,- p.p.
* Wens je in plaats van de standaard broodmaaltijd liever een luxe lunch of een driegangenmenu? Dit arrangement is volledig aan te passen naar wens. Klik hier voor uitbreidingssuggesties en losse prijzen.

Reserveren en meer informatie

Reserveren voor dit combinatie-arrangement is noodzakelijk en kan via 0527-202875 of info@orchideeenhoeve.nl (o.v.v. je adresgegevens, telefoonnummer, bezoekdatum en het aantal personen).