Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Mangrovebos Speelparadijs

Ben jij een echte avonturier die kan overleven in de jungle? Test jouw overlevingsstrategieën in de overdekte speeltuin van de Orchideeën Hoeve. Onze speeltuin is geheel overdekt en maar liefst 1.000 m2 groot!

Tip: Trek laarzen aan en neem een extra setje kleren mee voor onbezorgd speelplezier.

Geheel overdekte speeltuin

Sla in de overdekte speeltuin van de Orchideeën Hoeve woeste bladeren van je af en baan je een weg over moerasachtige gronden dwars door de tropen. Pomp water uit de grond en vervoer zand over de zandvlakte. Paradeer over de boomkronen en vermijd kabbelende beekjes door aan een liaan te zwaaien, te kruipen door duistere tunnels of te grijpen naar hangende takken. Schrik niet als je onderweg een grommende beer of een loslopende tijger tegenkomt… De speeltuin van de Orchideeën Hoeve is voor echte waaghalzen die niet bang zijn voor natte voeten, spanning en sensatie!

Glijbaan junglespeeltuin orchideeenhoeve

Een junglespeeltuin voor alle leeftijden!

De avontuurlijke speeljungle is geopend in 2016 en onderdeel van de Orchideeën Hoeve. In de speeltuin is speelplezier voor alle kinderleeftijden. Speciaal voor ouders en/of begeleiders is een koffiehoek met zitplekken ingericht.

Veilig samen uit in de jungle Wij zijn weer geopend! Lees meer