Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Trouwen

Trouwen tussen duizenden tropische vlinders, een bruidsreportage midden in de jungle en feesten onder een sprookjesachtige bloemenhemel. De Orchideeën Hoeve is naast een heerlijk dagje uit een unieke trouw- en feestlocatie. Of jullie het nu groot of klein willen vieren, de trouwmogelijkheden in het tropische park zijn net zo veelzijdig als de natuur!

Trouwen in de vlindertuin

In de Orchideeën Hoeve kun je elkaar het ja-woord geven in de tropische vlindertuin. Te midden van tweeduizend vlinders wordt jullie huwelijk voltrokken in een romantische trouwgrot bovenin de Vlinder Vallei. Naast vrienden en familie zullen vissen, leguanen en vogels getuigen zijn van jullie liefde voor elkaar. Uniek, speciaal en onvergetelijk!

Huwelijksfeest in 'Zwevende' Bloementuin

Na een feestelijke toast en het loslaten van een vlinder als bezegeling van jullie liefde kan het feest losbarsten! De gloednieuwe natuurbeleving de ‘Zwevende’ Bloementuin is een idyllische locatie voor een spetterend huwelijksfeest of een stijlvolle receptie. Nodig je gasten uit in deze sprookjesachtige bloemenwereld en proost, geniet en swing onder meer dan duizend kleurrijke zomerbloeiers.

Let op: De ‘Zwevende’ Bloementuin kan tijdens openingstijden niet worden afgesloten voor publiek. Daarom is deze bloemrijke locatie alleen te reserveren voor een receptie of het avondfeest. Een huwelijksceremonie kan in de Orchideeën Hoeve plaatsvinden in de Vlinder Vallei.

Trouwbrochure

 

De Orchideeën Hoeve heeft alles in huis voor een onvergetelijke huwelijksdag. Lekker lunchen of luxe dineren doe je natuurlijk in ons sfeervolle serrerestaurant. Daarnaast creëren onze bloemstylisten graag voor jou het perfecte bruidsboeket. Middels bovenstaande brochure geven wij je graag een indruk van onze trouwfaciliteiten, maar jullie hebben vast zelf ook allerlei ideeën om er een onvergetelijke dag van te maken. Wij nodigen jullie van harte uit voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek. Voor het maken van een afspraak en meer informatie kun je contact opnemen met 0527 - 202875.

Trouwfoto's maken

De geheel overdekte tuinen van de Orchideeën Hoeve zijn al jaren favoriet bij fotografen en is de ideale fotolocatie voor het maken van trouwfoto’s bij slecht weer. Ook als jullie ceremonie niet plaatsvindt in de Orchideeën Hoeve is het mogelijk om bij ons trouwfoto’s te maken.

Kosten trouwreportage
€ 62,50 (incl. entree voor het bruidspaar en de fotograaf)
In verband met onze veiligheidsmaatregelen is het voorlopig alleen mogelijk om een trouwreportage te maken tussen 09:00 en 10:00 uur en van 16:00 uur tot 18:00 uur. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Hiervoor kun je contact opnemen met onze receptie via tel: 0527-202875. 

De Orchideeën Hoeve is weer geopend Reserveer jouw bezoek! Lees meer