Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Trouwen

Trouwen tussen duizenden tropische vlinders, een bruidsreportage midden in de jungle en feesten onder een sprookjesachtige bloemenhemel. De Orchideeën Hoeve is naast een heerlijk dagje uit een unieke trouw- en feestlocatie. Of jullie het nu groot of klein willen vieren, de trouwmogelijkheden in het tropische park zijn net zo veelzijdig als de natuur!

Neem contact op

Trouwen in de vlindertuin

In de Orchideeën Hoeve kun je elkaar het ja-woord geven in de tropische vlindertuin of het Jungletheater. De vlindertuin is een trouwlocatie om van te dromen. Te midden van tweeduizend vlinders, kleurrijke bloemen en kabbelende beekjes wordt jullie huwelijk voltrokken in een romantische trouwgrot bovenin de Vlinder Vallei. Na het ja-woord mogen jullie samen een vlinder loslaten als bezegeling van jullie liefde.

Geef jullie huwelijksvoltrekking een stoer karakter en neem plaats in de mysterieuze spotlights van het Jungletheater. Als bruidspaar vormen jullie het stralende middelpunt van het podium en kunnen jullie gasten vanaf de boomstamzitjes meegenieten van jullie bijzondere moment!

Huwelijksfeest in 'Zwevende' Bloementuin

Na een feestelijke toast en het loslaten van een vlinder als bezegeling van jullie liefde kan het feest losbarsten! De natuurbeleving de ‘Zwevende’ Bloementuin is een idyllische locatie voor een spetterend huwelijksfeest of een stijlvolle receptie. Nodig je gasten uit in deze sprookjesachtige bloemenwereld en proost, geniet en swing onder meer dan duizend kleurrijke zomerbloeiers.

Let op: De ‘Zwevende’ Bloementuin kan tijdens openingstijden niet worden afgesloten voor publiek. Daarom is deze bloemrijke locatie alleen te reserveren voor een receptie of het avondfeest. Een huwelijksceremonie kan in de Orchideeën Hoeve plaatsvinden in de Vlinder Vallei.

Trouwbrochure

 Trouwbrochure Junglepark de Orchideeën Hoeve

De Orchideeën Hoeve heeft alles in huis voor een onvergetelijke huwelijksdag. Lekker lunchen of luxe dineren doe je natuurlijk in ons sfeervolle serrerestaurant. Daarnaast creëren onze bloemstylisten graag voor jou het perfecte bruidsboeket. Middels bovenstaande brochure geven wij je graag een indruk van onze trouwfaciliteiten, maar jullie hebben vast zelf ook allerlei ideeën om er een onvergetelijke dag van te maken. Wij nodigen jullie van harte uit voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek. Voor het maken van een afspraak en meer informatie kun je contact opnemen met 0527 - 202875 of het aanvraagformulier invullen.

Trouwfoto's maken

Het indoor junglepark van de Orchideeën Hoeve is al jaren favoriet bij fotografen en is de ideale fotolocatie voor het maken van trouwfoto’s bij slecht weer. Ook als jullie ceremonie niet plaatsvindt in de Orchideeën Hoeve is het mogelijk om bij ons trouwfoto’s te maken. Junglepark de Orchideeën Hoeve is geheel overdekt dus de ideale binnen bruidsfoto locatie.

Kosten trouwreportage
€ 71,50 (incl. entree voor het bruidspaar en de fotograaf)
In verband met eventuele drukte kan een trouwreportage niet plaatsvinden op elk gewenst tijdstip. In schoolvakanties en op weekend- en feestdagen kun je kiezen voor een starttijd tussen 09:30 en 10:00 uur of na 15:00 uur. Op doordeweekse dagen waarop wij verwachten dat het rustig is qua bezoekers is een ander tijdstip in overleg mogelijk. Vooraf reserveren voor het maken van een trouwreportage is noodzakelijk en kan alleen via tel: 0527-202875.

Het leukste uitje van Flevoland? Stem & win een dagje uit naar keuze! Lees meer