Curve
 

Trouwen

  • Trouwlocatie vlindertuin in Flevoland
Duizenden tropische vlinders, kleurrijke bloemen, watervallen en palmen… een tropische trouwlocatie die dichterbij ligt dan je denkt. In de jungle van de geheel overdekte Orchideeën Hoeve kun je elkaar officieel het Ja-woord geven, een spetterend trouwfeest organiseren en/of een idyllische trouwreportage maken. 

Romantische trouwgrot

Te midden van de meest prachtige tropische vlinders wordt in onze tropische vlindertuin jullie huwelijk voltrokken in een romantische trouwgrot. Naast vrienden en familie zullen vissen, leguanen en vogeltjes getuigen zijn van jullie liefde voor elkaar. Uniek, speciaal en onvergetelijk!

Huwelijksfeest

De trouwfaciliteiten bij de Orchideeën Hoeve zijn net zo veelzijdig als de natuur. Van een schitterende trouwreportage in onze jungletuinen tot een spetterend huwelijksfeest in het sfeervolle serrerestaurant of in de 'Zwevende' Bloementuin. De Orchideeën Hoeve biedt het complete plaatje, geheel overdekt en op één locatie!

Trouwbrochure

 

Middels bovenstaande brochure geven wij je graag een indruk van onze trouwfaciliteiten, maar jullie hebben vast zelf ook allerlei ideeën om er een onvergetelijke dag van te maken. Wij nodigen jullie van harte uit voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek. Voor het maken van een afspraak en meer informatie kun je contact opnemen met 0527 - 202875.

Trouwreportage

De geheel overdekte tuinen van de Orchideeën Hoeve zijn al jaren favoriet bij fotografen en is de ideale fotolocatie voor het maken van trouwfoto’s bij slecht weer. Ook als jullie ceremonie niet plaatsvindt in de Orchideeën Hoeve is het mogelijk om bij ons trouwfoto’s te maken. Voor € 62,50, te voldoen bij de ingang van de tuinen, krijgen jullie toegang voor vijf personen tot het park en mogen jullie de hele dag prachtige trouwfoto’s maken in de tropische tuinen. Reserveren voor de trouwreportage is niet nodig. Mochten jullie met meer dan vijf personen zijn, dan kunnen jullie voor de overige gasten een entreekaart kopen bij de ingang van de tuinen.