Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Septemberdeal

Samen nog even lekker een dagje weg? Boek nu de septemberdeal bij Junglepark de Orchideeën Hoeve in Flevoland en beleef in alle rust de mooiste avonturen in ons prachtige junglepark (geheel overdekt)!

**Door de ANWB al 10 jaar op rij bekroond tot 'Leukste uitje van Flevoland'**

Boek nu

Waarom de Orchideeën Hoeve bezoeken in september?

September is een perfecte maand om de Orchideeën Hoeve te bezoeken. Nu de schoolvakantie weer ten einde is kun je in alle rust op avontuur in onze adembenemende junglewereld en geniet je bovenal van de natuur die zich van een prachtige kant laat zien. Zo kun je onder andere genieten van:

Het ultieme vakantiegevoel

Zodra je Junglepark de Orchideeën Hoeve binnenstapt, voel je meteen die heerlijke vakantievibe. Alsof je even ver weg bent in een exotische wereld én dat zonder vliegreis!

Stokstaartjes vierling

Super klein en ó zo schattig! Onlangs is er een stokstaartjes-vierling geboren en ze laten zich al volop zien voor bezoekers.

Bloemenpracht in de ‘Zwevende’ Bloementuin

Strijk neer onder een wolk van duizenden zomerbloeiers in de sprookjesachtige ‘Zwevende’ Bloementuin en bestel een lekkere lunch of een verfrissend drankje om dat heerlijke zomergevoel nog even lekker vast te houden.

Tweeduizend kleurrijke vlinders

Wist jij dat de vlindertuin van de Orchideeën Hoeve de grootste van Europa is? In deze tuin vliegen meer dan 2.000 tropische vlinders en door het nazomerzonnetje van september zijn ze heerlijk actief!

Een explosie van kleuren

Van knalgeel tot felroze… in september zorgen de bijzondere bromelia’s met talloze andere tropische planten voor een ware kleurexplosie in het park!

Tropische dieren voeren

Wist jij dat er in het junglepark ook allerlei dieren leven? Zo kun je ronddwalen tussen prachtige flamingo’s, op bezoek bij de schildpadden en papegaaitjes voeren in de Lorituin.

Altijd mooi weer!

Regenachtige dag? Geen probleem! In Junglepark de Orchideeën Hoeve geniet je altijd van mooi weer, want het park is geheel overdekt.

Bijzondere ontmoetingen

In september kun je genieten van allerlei leuke extra activiteiten zoals de Jungleshow in het Jungletheater en het voedermoment van de ringstaartmaki's. Bekijk dagprogramma. 

Shoppen in het jungledorp

Jouw dagje jungle sluit je natuurlijk af met shoppen in het gloednieuwe Jungledorp. De winkel is onlangs getransformeerd in dit knusse vakantiedorpje en staat vol met leuke woondecoratie, hippe planten, speelgoed voor de (klein)kinderen en souvenirs.

Profiteer alleen in september van korting!

Klaar voor een heerlijke dagje uit vol ontspanning en bijzondere ontmoetingen? Boek dan snel de septemberdeal eenvoudig online en profiteer van € 2,- korting per ticket.

Boek septemberdeal

Let op! Deze aanbieding is alleen boekbaar en geldig op de doordeweekse dagen (maandag t/m vrijdag) in september 2021.

Veilig samen uit in de jungle Reserveer nu jouw bezoek Lees meer