Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Rouwwerk

Ben je op zoek naar een rouwboeket, biedermeier of kistbedekking? Een rouwhart, rouwkrans of grafstuk? De Orchideeën Hoeve in Flevoland is al tientallen jaren gespecialiseerd in rouwwerk en maakt voor jouw dierbare graag een persoonlijk bloemstuk. Onze ervaren bloemstylisten nemen alle tijd om jouw persoonlijke wensen door te nemen en denken graag met jou mee in een waardig afscheid in bloemen.

Rouwarrangementen

In een persoonlijk gesprek, dit kan in onze bloembinderij in Luttelgeest of via de telefoon, bespreken wij jouw persoonlijke wensen en gevoelens. Heb je warme herinneringen bij bepaalde bloemen, is er een stijl die past bij jouw dierbare en is er een kleur die duidelijk naar voren moet komen? Onze bloemstylisten komen graag samen met jou tot een passend bloemarrangement voor de uitvaart van jouw dierbare.

Brochure rouwwerk

De bloemstylisten van de Orchideeën Hoeve kunnen elk denkbare bloemstuk voor jou creëren. Door middel van onderstaande brochure geven wij een indruk van onze verschillende stijlen, mogelijkheden en prijsklassen. Ook de opties voor een lint met tekstvoorbeelden staan in de brochure weergegeven. Uiteraard is het mogelijk om samen met onze bloemstylist een rouwarrangement compleet naar wens samen te stellen.

Rouwarrangement brochure - Junglepark de Orchideeën Hoeve

Lukt het niet om de brochure te openen? Klik dan hier.

Bestellen en bezorgen rouwbloemen, biedermeier of rouwstuk

De dagen na het overlijden van een dierbare kunnen hectisch verlopen. Mocht de tijd ontbreken om een bloemist te bezoeken, dan biedt de Orchideeën Hoeve de mogelijkheid om het rouwstuk telefonisch door te nemen en/of per speciale postdienst naar de plaats van bestemming te zenden. Neem voor meer informatie of het bespreken van het rouwwerk contact op met onze bloemstylisten via 0527-202875. De Orchideeën Hoeve is van maandag tot zondag bereikbaar van 09:30 tot 18:00 uur.

Afspraak maken

Voor het bespreken van jouw wensen, meer informatie en het maken van een afspraak kun je contact opnemen met onze bloemstylisten via 0527-202875 of via info@orchideeenhoeve.nl.

Magische decembermaand WinterDroom - 8 t/m 31 december Lees meer