Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Prive Jungleshow voor groepen

Maak jouw bezoek aan de Orchideeën Hoeve nog avontuurlijker en boek voor jouw groep een privé show in ons Jungletheater! Als groep kun je kiezen uit twee shows:

Junglefreakshow

Duur: 20 minuten
Regulier tarief: € 95,00 (excl. entreebewijs park)
Basisschooltarief: € 60,00
Aantal personen: Maximaal 200 personen per show

Boek de Junglefreakshow en bewijs in het Jungletheater dat jullie een echte ranger zijn! In deze interactieve show stellen onze rangers het publiek op de proef met moeilijke junglevragen en spannende opdrachten zoals de kokosnotenrace, de gevreesde eetproef en het vasthouden van een slang. Wie weet het hoofd het meest koel te houden… Team kikker of team spin?

Jungleshow voor groepen

Jungleshow

Duur: 20 minuten
Kosten: € 75,00 (excl. entreebewijs park)
Aantal personen: Maximaal 200 personen per show

Onze ranger spreekt de taal van de tropen en laat jullie graag kennis maken met zijn favoriete planten en jungledieren. Strijk neer op de boomstamzitjes en laat je verrassen, verwonderen en verbazen door de bijzondere verhalen, leuke weetjes en griezelige dieren. Maar wees op je hoede! Voor je het weet gaan de planten bewegen, sta je oog in oog met een harige vogelspin of kronkelt er een slang om jouw nek…

Reserveren Jungleshow

Reserveren voor een privé show in het Jungletheater is noodzakelijk en kan via 0527-202875 of info@orchideeenhoeve.nl o.v.v. je adresgegevens, telefoonnummer, bezoekdatum en het aantal personen.

Het leukste uitje van Flevoland? Stem & win een dagje uit naar keuze! Lees meer