Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Restaurant

Belangrijk! Het serre-restaurant, buiten ons park, is alleen geopend als 'Take Away'. Hier kun je eten en drinken afhalen. De zitgelegenheid is voorlopig gesloten. 

Het consumeren van meegebrachte etenswaren is in de Orchideeën Hoeve niet toegestaan.  

Heeft de reis door het tropische park jou dorstig gemaakt of begint jouw avonturiersmaag te rommelen? In de Orchideeën Hoeve bevinden zich twee gezellige eetgelegenheden met elk een eigen menukaart. Strijk neer onder de prachtige bloemenzee bij bistro ‘De Sakura’ of laat je verrassen door het veelzijdige aanbod in het sfeervolle restaurant.

Restaurant

Het restaurant van de Orchideeën Hoeve met drie gezellige serres en een buitenterras vind je aan het begin van het tropische park en is gratis toegankelijk. Van een lekkere cappuccino met een vers belegd broodje tot een uitgebreide warme maaltijd, op de menukaart van dit zelfbedieningsrestaurant vind je voor elk wat wils.De warme keuken van ons restaurant is geopend tot 17.30 uur*. 

*Voor groepen vanaf twintig personen zijn aangepaste openingstijden in overleg. 

>> Bekijk de menukaart van het restaurant
>> Bekijk de glutenallergie-menukaart van het restaurant

Bistro ‘De Sakura’

Onder een wolk van honderden zomerbloeiers even op adem komen, gezellig bijkletsen of helemaal wegdromen. Na een pauze bij bistro ‘De Sakura’, gelegen midden in de nieuwe ‘Zwevende’ Bloementuin, heb je weer volop energie om je tropische reis te vervolgen. Strijk neer op de gezellige zitjes of in een romantisch prieeltje en geniet van verfrissende dranken, zoete gebakjes, vers belegde broodjes en (warme) snacks. De bistro is geopend van 10.00 tot 18.00 uur. 

>> Bekijk de menukaart van bistro 'De Sakura'

Arrangementen voor groepen

Voor groepen vanaf tien volwassenen bieden wij speciale arrangementen, waarbij je wordt bediend aan tafel. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

>> Bekijk de groepsarrangementen

Het consumeren van meegebrachte etenswaren is in de Orchideeën Hoeve niet toegestaan.

Wij hopen je vanaf 16 maart weer te mogen verwelkomen De Orchideeën Hoeve tijdelijk gesloten Lees meer