Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Restaurant

Heeft de reis door het junglepark jou dorstig gemaakt of begint jouw avonturiersmaag te rommelen? In ons park kun je op drie verschillende locaties voor elk moment van de dag iets lekkers bestellen. Start jouw bezoek met een kopje koffie en gebakje in het serre-restaurant, kies voor een tussendoortje bij de Citrusbar ‘Pura Vida’ of stil de stevige trek bij Bistro ‘De Sakura’. 

Let op! Het consumeren van meegebrachte etenswaren is in de Orchideeën Hoeve niet toegestaan. Vanaf 25 september is een coronatoegangsbewijs verplicht voor het bezoeken van het serre-restaurant. Voor het afhalen van eten en drinken in de 'Zwevende' Bloementuin en de Pura Vida-bar is een coronatoegangsbewijs niet nodig. 

Serre-restaurant

Start jouw bezoek aan de Orchideeën Hoeve met een stop in het serre-restaurant of neem in het zonnetje plaats op het buitenterras. Zowel het serre-restaurant als het terras vind je aan het begin van het park en zijn gratis toegankelijk. De warme keuken van ons restaurant is geopend tot 17.30 uur. Let op! Vanaf 25 september heb je een coronatoegangsbewijs nodig (vanaf 13 jaar) om het serre-restaurant te bezoeken. 

Bekijk de menukaart

Bistro ‘De Sakura’

Onder een wolk van honderden bloemen even op adem komen, gezellig bijkletsen of helemaal wegdromen. Na het afhalen van een vers belegd broodje of een snack bij bistro ‘De Sakura’, gelegen midden in de ‘Zwevende’ Bloementuin, heb je weer volop energie om je tropische reis te vervolgen. De bistro is geopend van 10:00 tot 18:00 uur. 

Citrusbar ‘Pura Vida’

Geheel in mediterrane sferen vind je halverwege de Citrulaan de knusse ‘Pura Vida’-bar. Terwijl jij geniet van een verfrissend sapje of een Coffee To Go zorgen de nieuwe geelvleugelara’s voor een warm welkom.

Arrangementen voor groepen

Voor groepen vanaf tien volwassenen bieden wij speciale arrangementen, waarbij je wordt bediend aan tafel. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

>> Bekijk de groepsarrangementen

Het consumeren van meegebrachte etenswaren is in de Orchideeën Hoeve niet toegestaan.

Veilig samen uit in de jungle Reserveer nu jouw bezoek Lees meer