Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Restaurant

Heeft de reis door het junglepark jou dorstig gemaakt of begint jouw avonturiersmaag te rommelen? In ons park kun je op drie verschillende locaties voor elk moment van de dag iets lekkers bestellen. Start jouw bezoek met een kopje koffie en gebakje in het serre-restaurant, kies voor een tussendoortje bij de Citrusbar ‘Pura Vida’ of stil de stevige trek bij Bistro ‘De Sakura’. 

Let op! Het consumeren van meegebrachte etenswaren is in de Orchideeën Hoeve niet toegestaan. 

Serre-restaurant

Start jouw bezoek aan de Orchideeën Hoeve met een stop in het serre-restaurant of neem in het zonnetje plaats op het buitenterras. Zowel het serre-restaurant als het terras vind je aan het begin van het park en zijn gratis toegankelijk. De warme keuken van ons restaurant is geopend tot 16.30 uur. 

Bekijk de menukaart

Bistro ‘De Sakura’

Onder een wolk van honderden bloemen even op adem komen, gezellig bijkletsen of helemaal wegdromen. Na het afhalen van een vers belegd broodje of een snack bij bistro ‘De Sakura’, gelegen midden in de ‘Zwevende’ Bloementuin, heb je weer volop energie om je tropische reis te vervolgen. De bistro is geopend van 10:00 tot 17:00 uur. 

Citrusbar ‘Pura Vida’

Geheel in mediterrane sferen vind je halverwege de Citrulaan de knusse ‘Pura Vida’-bar. Terwijl jij geniet van een verfrissend sapje of een Coffee To Go zorgen de nieuwe geelvleugelara’s voor een warm welkom.

Arrangementen voor groepen

Voor groepen vanaf tien volwassenen bieden wij speciale arrangementen, waarbij je wordt bediend aan tafel. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

>> Bekijk de groepsarrangementen

Het consumeren van meegebrachte etenswaren is in de Orchideeën Hoeve niet toegestaan.

Voedselallergie en dieetwensen

Heb je een voedselallergie of volg je een dieet? Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden. Sporen van allergenen in bepaalde gerechten kunnen wij helaas niet altijd uitsluiten. Heb je een zware allergie, neem dan telefonisch contact met ons op via 0527-202875 om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de glutenvrije menukaart

1 t/m 31 december Maak je klaar voor de ultieme WinterDroom! Lees meer