Curve
Curve

Mangrovebos Speelparadijs

  • Mangrovebos Speelparadijs Flevoland
Ben jij een echte avonturier die kan overleven in de jungle? Test jouw overlevingsstrategieën in de spiksplinternieuwe en overdekte speeltuin van maar liefst 1.000 vierkante meter in de Orchideeën Hoeve!

Geheel overdekte speeltuin

Sla in de waterrijke speeltuin van de Orchideeën Hoeve woeste bladeren van je af en baan je een weg over moerasachtige gronden dwars door de tropen. Pomp water uit de grond en vervoer zand over de zandvlakte. Paradeer over de boomkronen en vermijd kabbelende beekjes door aan een liaan te zwaaien, te kruipen door duistere tunnels of te grijpen naar hangende takken. Schrik niet als je onderweg een grommende beer of een loslopende tijger tegenkomt… De nieuwe ravotruimte is voor echte waaghalzen die niet bang zijn voor natte voeten, spanning en sensatie!

Tip: Trek laarzen aan en neem een extra setje kleren mee voor onbezorgd speelplezier!

Een speeltuin voor alle leeftijden!

De avontuurlijke speeljungle is geopend in 2016 en onderdeel van de Orchideeën Hoeve. In de speeltuin is speelplezier voor alle kinderleeftijden. Speciaal voor ouders en/of begeleiders is een koffiehoek met zitplekken ingericht. Ook is het mogelijk om jouw kind door middel van een glazen wand vanuit de ‘Zwevende’ Bloementuin in de gaten te houden.