Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Organisatie

Ben jij op zoek naar meer informatie over de Orchideeën Hoeve? We helpen je graag! Stel je vragen per e-mail, telefoon of vul het contactformulier in.

Bekijk contactgegevens

Historie

Wist jij dat de Orchideeën Hoeve een familiebedrijf is, dat de basis al in 1919 werd gelegd door overgrootvader Jacobus Maarssen en dat in 1984 het bedrijf officieel werd opengesteld voor publiek? Hier lees je alles over de historie van de Orchideeën Hoeve.

Nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van alle leuke, maar ook bijzondere gebeurtenissen in de Orchideeën Hoeve. Ga naar het nieuwsoverzicht voor de allerlaatste nieuwtjes of schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Werken bij de Orchideeën Hoeve

Werken in een inspirerende omgeving waar geen dag hetzelfde is? Kom werken bij de Orchideeën Hoeve en bezorg onze gasten een onvergetelijke dag in een tropische wereld vol bijzondere bloemen, planten en dieren.

Bekijk vacatures

Pers De Orchideeën Hoeve

Pers

Wil je een artikel schrijven of een item maken over de Orchideeën Hoeve? Onze PR-afdeling helpt je graag aan de juiste informatie, leuke weetjes en rechtenvrije foto’s.

Bekijk perspagina

Meeting & events

Van een meeting in de ‘Zwevende’ Bloementuin tot een bedrijfspresentatie in het Jungletheater. De Orchideeën kent vele bijzondere plekken om jouw evenement uniek te maken. 

Bekijk mogelijkheden

Orchideeën­verzorging

Wil je weten hoe je een orchidee het beste verzorgt? De Orchideeën Hoeve is al sinds 1957 thuis in het kweken en verzorgen van orchideeën en adviseert jou graag.

Bekijk verzorgingstips

Magische decembermaand WinterDroom - 8 t/m 31 december Lees meer