Curve
 

Beleef deze zomervakantie een waanzinnig jungle-avontuur

  • Zomervakantie zwevende bloementuin
  • Zomervakantie speeltuin
  • Zomervakantie lori's voeren
  • Zomervakantie dierentuin flevoland
  • Zomervakantie vlindertuin bezoeken
  • Zomervakantie avontuur
4 augustus 2017

Zet deze zomervakantie koers naar de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en beleef een waanzinnig jungle-avontuur in eigen land. Reis samen met jouw expeditiegenoten door de jungletuinen en ontdek werelddelen als Azië, Costa Rica en het Amazone Regenwoud. Volg de wildpaden, ravot met de aapjes, fladder mee met duizenden vlinders en leer van ontdekkingsreiziger John Forrest in het gloednieuwe Jungletheater. En dat ultieme vakantiekiekje? Die maak je deze zomer natuurlijk in de sprookjesachtige ‘Zwevende’ Bloementuin of met een kleurrijke lori op je hoofd!

Jungleshow 'De ontdekkingen van John Forrest'

Strijk deze zomervakantie neer op één van de boomstamzitjes in het gloednieuwe Jungletheater en laat je meevoeren in de ‘Ontdekkingen van John Forrest’. In de zomervakantie vertelt onze avonturier elke dag om 14.00 uur honderduit over bewegende planten, de geheime kamer van de Paradijsvogelbloem en oerwouddieren zoals de miljoenpoot en de koningspython. Weet jij het hoofd koel te houden? Dan ben jij misschien wel de uitverkorene om onze avonturier te assisteren tijdens de show.

Zomeractie! Gratis speurtocht

Bij aankoop van een kinderentreebewijs (4 t/m 12 jaar) ontvang je in de zomervakantie onze speurtocht ‘Berry’s Bananentocht’ helemaal gratis*! Speur samen met Berry in de jungle naar zijn gestolen bananen en voer de spannende opdrachten uit. *Deze actie is alleen geldig in de zomervakantie van 8 juli tot en met 3 september 2017.

Overdekte speeltuin

Na afloop van de speurtocht kun jij je helemaal uitleven in het Mangrovebos Speelparadijs.
Terwijl jouw expeditiegenoten genieten van een lekkere dorstlesser in de naastgelegen
‘Zwevende’ Bloementuin, kun jij lekker klimmen en klauteren in deze indoorspeeltuin van maar liefst 1.000 vierkante meter groot. Tip: neem droge kleding en schoenen mee voor onbezorgd speelplezier!

Naar de Orchideeën Hoeve met korting?

Een heerlijk dagje uit vol avontuur, beleving en ontspanning voor het hele gezin? Waar wacht je nog op? Bestel hier je kaartjes met korting gemakkelijk en snel online. De Orchideeën Hoeve is geheel overdekt en daarmee niet afhankelijk van weersomstandigheden.