Curve
 

Zomerbloeiers nu te koop in de Orchideeën Hoeve

  • Zomerbloeiers te koop
  • Zomerbloeiers te koop
  • Zomerbloeiers te koop
  • Zomerbloeiers te koop
  • Zomerbloeiers te koop
  • Zomerbloeiers te koop
15 mei 2018

* De verkoop van de zomerbloeiers in de Orchideeën Hoeve is helaas weer gestopt. *
 
Een stukje ‘Zwevende’ Bloementuin mee naar huis nemen? Dat is nu mogelijk met de nieuwe verkoopafdeling van Huyskweker zomerbloeiers in de Orchideeën Hoeve. Gestipt, een verfijnd streepje of felle kleuren… Zoek uit honderden vrolijke hangplanten jouw favoriet(en) en maak van jouw tuin of balkon ook een sprookjesachtige bloemenzee.

Huyskweker

De uitbundige zomerbloeiers worden met veel passie gekweekt door Huyskweker. Met een gedeelde kennis en gedrevenheid werken negentien Huyskwekers uit Nederland samen aan het ambachtelijk grootbrengen van een klein stekje tot een sterke hangplant. Daarnaast focust Huyskweker zich op het ontwikkelen van toebehoren om de hangplant nog uitbundiger te laten bloeien.

Slimme plantenbak

Om de verzorging van de zomerbloeiers voor iedereen eenvoudig te maken, heeft Huyskweker een slimme plantenbak ontwikkeld. In de slimme plantenbak zit een uniek waterreservoir die ervoor zorgt dat de zomerbloeier voldoende water krijgt. Het enige wat jij moet doen is de plant één keer in de twee tot drie dagen water te geven*.

* Op warme dagen mag dit één keer per dag.

Omruilservice

Bewaar jouw slimme plantenbak goed want hij is € 4,- waard. Lever jouw schone, onbeschadigde plantenbak met waterreservoir, hanger en tussenbodem in bij een Huyskweker* en ontvang € 4,- korting op een nieuwe zomerbloeier. 

* De omruilservice is niet van toepassing bij de Orchideeën Hoeve.

De verkoopruimte van zomerbloeiers is gevestigd in de expositieruimte van de Orchideeën Hoeve, naast de winkel. De verkoopruimte is gratis toegankelijk.