Curve
 

Workshops in de Orchideeën Hoeve 2018

  • Workshop natuurfotografie 2018
  • Workshop botanisch aquarelleren 2018
  • Workshop bloemschikken 2018
1 maart 2018

In de Orchideeën Hoeve kun je ook in 2018 je talenten tot bloei laten komen met een van onze workshops. Laat de bloemstylist in je los en maak tijdens een gezellige middag een prachtig bloemstuk of kom na een dag fotograferen thuis met een adembenemende foto van onze lori’s. Dit jaar hebben wij ons aanbod workshops zelfs uitgebreid met een hele interessante nieuwe workshop. Zo kun je dit jaar ook jouw tekentalent tonen tijdens de workshop Botanisch aquarelleren. Zien we jou terug tijdens een van onze workshops?

Workshop bloemschikken

Een bloemstuk voor in huis kun je natuurlijk kopen, maar het is nog leuker om zelf een prachtig bloemstuk te schikken. Onder leiding van onze bloemstylisten maak je tijdens de workshop bloemschikken een bloemstuk om trots op te zijn.
Meer informatie en reserveren >>

Workshop fotografie

De natuur in ons park zit vol verrassingen en met iedere stap veranderd de omgeving. Wil jij leren om onder alle omstandigheden bijzondere en vlijmscherpe foto’s te maken? Dan is onze workshop natuurfotografie onder leiding van gerenommeerd natuurfotograaf Jeroen Stel een aanrader.
Meer informatie en reserveren >>

Nieuwe workshop

Dit jaar kun je voor het eerst ook deelnemen aan een workshop Botanisch aquarelleren. Tijdens deze workshop leer je alle ins en outs over het vak botanisch tekenen en mag je onder leiding van botanisch kunstenaar Marloes Vreeburg zelf ook aan de slag met het uitwerken van een Paphiopedilum orchidee in aquarel.
Meer informatie en reserveren >>