Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

WinterDroom, een magisch decemberuitje!

Verlang jij ook zo naar warmte, sfeer en gezelligheid? Pak jouw agenda er dan gauw bij, want van 8 t/m 31 december 2020 kun je bij de Orchideeën Hoeve weer genieten van de magische sferen van WinterDroom. Dit jaar transformeert het junglepark voor de 36e keer in een magische winterwereld vol twinkelende lichtjes, bijzondere bloemen, dieren en sprookjesachtige versieringen. “Het wordt misschien wel de bijzonderste editie ooit dankzij de ruime opzet en de gelimiteerde kaartverkoop”, vertelt mede-eigenaar Thomas Maarssen.

Droomwerelden

Zodra je WinterDroom binnenstapt word je betoverd door de behaaglijke warmte, duizenden lampjes en de prachtig versierde bruggetjes, huisjes en fonteinen. “De route is in deze bijzondere tijd aangepast naar eenrichting, maar leidt natuurlijk langs alle highlights zoals de flamingo’s, de aapjes, de Vlinder Vallei en de prachtige ‘Zwevende’ Bloementuin”, legt Maarssen uit. Ook het Mangrovebos Speelparadijs en de JungleRally zijn geopend en in het park zijn diverse Take Away-punten waar je drinken en eten kunt afhalen.

Shoppen op het Winterplein

Naast het prachtig versierde park worden er tijdens WinterDroom allerlei extra activiteiten georganiseerd. Op de agenda staat onder andere extra entertainment, livemuziek en de prachtige expositie ‘OerRock’. Daarnaast kun je aan het einde van de route shoppen op het Winterplein. “Het Winterplein is nieuw dit jaar en is gevuld met allerlei leuke woondecoraties, decemberlekkernijen en bloemcreaties”, licht Maarssen toe.

Lichtjesfeest

Traditiegetrouw is het park ook op een aantal avonden geopend tot 21:30 uur. Op deze kaarsjesavonden wordt het park vanaf 16:30 uur verlicht met duizenden echte kaarsen. Je hoeft echter niet per se op een avond te komen om te genieten van het lichtjesfeest. “Overdag is het dubbel genieten. Wij hebben veel geïnvesteerd in kleurrijke spots en lampjes om het gehele park ook overdag sfeervol te verlichten en dat is op de donkere dagen voor kerst goed voelbaar. Daarnaast zijn de bloemen overdag beter te bewonderen en zijn alle dieren wakker voor een ontmoeting met onze gasten”, legt Thomas Maarssen uit.

Vooraf reserveren is dit jaar noodzakelijk in verband met de beperkte kaartverkoop.

Tickets & meer informatie

Wij hopen je vanaf 10 februari weer te mogen verwelkomen De Orchideeën Hoeve tijdelijk gesloten Lees meer