Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Vier de lente in de jungle

De kleurrijke lente is begonnen en dat is ook in ons junglepark goed te zien. Talloze tropische planten, hangplanten en orchideeën zorgen voor een ware kleurenexplosie in het park. Kun jij niet wachten tot je zelf op ontdekking kunt gaan? Bekijk dan online alvast welke bloemen de komende periode in bloei staan.

Talloze orchideeën

De lang bloeiende Phalaenopsis heeft iedereen wel eens gezien, maar heb jij de onderstaande orchideeënsoorten ok al eens gespot? Op verschillende plekken in het junglepark kun jij momenteel de mooiste Dendrobiums, Epidendrums, Maxillaria’s en Brassavola’s tegenkomen.

Orchideeën in bloei

Tropische verschijning

Een tropische verschijning die ook in het voorjaar geregeld te zien is, is de paradijsvogelbloem. Wist jij dat er naast de bekende oranje ook een witte variant is?

Paradijsvogelbloem in bloei

Laatste kans voor bloeiende Cymbidiums

Wanneer je de komende periode op bezoek komt, kun je nog net de bloeiperiode van de Cymbidiums meepakken. Van december t/m mei laten deze sierlijke orchideeën zich van hun mooiste kant zien en creëren ze een kleurrijke bloemenzee in de orchideeënkwekerij

Cymbidiums in bloei

Kleurrijke hangplanten

In onze ‘Zwevende’ Bloementuin slaan we de lente gewoon over en kun je nu al genieten van het zomergevoel. Meer dan 2.000 hangende fuchsia’s, geraniums en begonia’s zorgen in deze sprookjesachtige tuin voor één en al bloemenpracht.

Altijd bloeiende bloemen

En nog veel meer

In de jungle bloeien iedere dag weer andere bloemen dus weet je nooit welke bijzondere verschijning je tegen gaat komen. Ga daarom in alle rust op avontuur in ons bloemrijke junglepark en geniet volop van de mooie kleuren en de heerlijke geuren van de vele (tropische) bloemen.

Tickets bestellen

Het leukste uitje van Flevoland? Stem & win een dagje uit naar keuze! Lees meer