Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Tickets met starttijd reserveren & coronamaatregelen

Vanaf 16 mei is de Orchideeën Hoeve weer geopend voor bezoekers en wij kijken enorm uit naar jouw komst. In verband met het coronavirus kunnen wij per dag minder mensen toelaten dan normaal. Daarom is het noodzakelijk, ook als je al een geldig entreebewijs hebt, om de dag en het tijdstip van jouw bezoek vooraf te reserveren. Daarnaast hebben wij diverse maatregelen getroffen om jouw bezoek veilig en verantwoord te laten verlopen. Wij zijn al negen jaar op rij het ‘Leukste uitje van Flevoland’ en streven ernaar om ook het veiligste uitje te zijn!

Lees voorafgaand aan je bezoek onderstaande informatie goed door!

Ticket online reserveren

Per dag hanteren wij een maximum aantal bezoekers. Het is daarom noodzakelijk vooraf je bezoek te reserveren en daarbij een starttijd aan te geven. Dit geldt ook voor jaarkaarthouders, kinderen van 0 t/m 3 jaar en personen die al een geldig ticket hebben gekocht of gekregen. Er is geen limiet voor jouw bezoekduur. Houd je echter aan de eenrichtingsroute en volg de aanwijzingen van onze toezichthouders op.

Reserveer jouw tickets

Hulp nodig bij het bestellen? Neem dan contact op met onze receptie via tel: 0527 – 20 28 75.

Aanpassingen in het park

Wij bieden jou graag een veilig en onbezorgd dagje uit. Om dit te kunnen waarborgen hebben wij diverse aanpassingen in het park gedaan en zijn onder andere de volgende veiligheidsmaatregelen van kracht:

  • Je kunt alleen in éénrichting door ons park lopen.
  • Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en medewerkers. Waar nodig worden bezoekers en medewerkers gescheiden door middel van een plexiglas-wand.
  • Bij elk contactpunt, iedere horecagelegenheid en bij de toiletten kun je je handen desinfecteren en volgen wij een aangescherpt hygiëneprotocol.
  • Het serrerestaurant is alleen geopend als 'Take-Away'. Hier kun je lekkere drankjes, broodjes, snacks en ijsjes afhalen. De ‘Zwevende’ Bloementuin is geopend, maar het horecapunt in deze tuin is gesloten.
  • Het aanraken van de dieren is voorlopig niet toegestaan. Daarom is de volière van de Lorituin tijdelijk gesloten. Er loopt een route buiten de volière om, zodat je toch kunt genieten van de vogels.
  • Het Mangrovebos Speelparadijs is geopend, maar er wordt een beperkt aantal kinderen en ouders toegelaten in het speelgedeelte. Onze medewerkers in de speeltuin zullen ervoor zorgen dat ieder kind kan spelen.
  • Er zijn tijdelijk geen jungleshows en voederpresentaties.
  • Medewerkers houden op diverse punten in het park toezicht op de naleving van onze veiligheidsmaatregelen.

Conform de regels van het RIVM blijf je thuis als jij of jouw huisgenoot klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Wij verwelkomen jou dan graag op een ander moment. Vanzelfsprekend houden wij het advies van het RIVM nauwlettend in de gaten en zullen ons beleid waar nodig hierop aanpassen.

Vragen over jouw bezoek?

Bekijk hier de veelgestelde vragen en meer informatie over de verlengingsregeling voor abonnementhouders en verlopen toegangsbewijzen.

Veelgestelde vragen

 

De Orchideeën Hoeve is weer geopend! Reserveer hier jouw bezoek Lees meer