Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Orchideeën Hoeve gesloten t/m 4 juni 2021

Junglepark de Orchideeën Hoeve valt onder de overheidsregels voor binnenlocaties en moet daarom in ieder geval gesloten blijven t/m 4 juni. Uiteraard houden wij het advies van de overheid nauwlettend in de gaten en zullen wij ons park weer openen zodra dit mogelijk is.

Vanaf 2 juni is het wel mogelijk om een bezoek te brengen aan onze compleet vernieuwde winkel.

Alle bezoekers die een e-ticket hebben gekocht voor onze sluitingsperiode zijn inmiddels geïnformeerd per e-mail. Heb je geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op met onze receptie via tel: 0527-202875 of info@orchideeenhoeve.nl

Heb je een jaarkaart? Ter compensatie bieden wij jou een gratis verlenging van jouw jaarkaart aan. De verlengingsperiode staat gelijk aan het aantal dagen dat wij gesloten zijn en jouw jaarkaart geldig is. Zodra bekend is wanneer de Orchideeën Hoeve haar deuren weer mag openen, ontvangt elke jaarkaarthouder een e-mail met uitleg over de verlengingsregeling en de nieuwe geldigheid van de jaarkaart.

Wij hopen jou binnenkort weer te mogen verwelkomen in ons park. Op onze website en social media houden we je graag op de hoogte. 

Bekijk veelgestelde vragen

Veilig samen uit in de jungle Wij zijn weer geopend! Lees meer