Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Nieuw - De Jungletas

Nieuw in ons assortiment, de jungletas! Start jouw avontuur bepakt en bezakt met onze jungletas. Met deze jungletas ben je echt op alles voorbereid voor een dolle tocht dwars door de jungle van Junglepark de Orchideeën Hoeve. Spot de felgekleurde flamingo’s, begroet de nieuwsgierige stokstaartjes en zie jij de rondvliegende aapjes? Houd je handen vrij, want goed vasthouden bij de gammele touwbrug is aan te raden! Durf jij het aan?

Inhoud jungletas

De stoere junglerugzak is natuurlijk goed gevuld. Zo hoef je echt niet bang te zijn om te verhongeren of de weg kwijt te raken. Bij aankoop van een jungletas krijg je het volgende:

✓ Speurtocht
✓ Voedermuntjes
✓ Kleurplaat
✓ Kleurpotloden
✓ Bon glas ranja
✓ Stroopwafel
✓ Opvallende jungletas
✓ Een tropische verrassing!

Avontuurlijk dagje uit

Tijdens de spannende ontdekkingstocht ontmoet je dieren en ontdek je wat de jungle te bieden heeft. Slinger met jouw junglerugtas over kabbelende beekjes en sta oog in oog met onze riviermonsters. Daarnaast mag je als een echte ranger de dieren voeren. Kunnen de eendjes en lori’s op jou rekenen?

Even bijkomen van alle indrukken? Geniet van een lekker glas ranja en een stroopwafel af te halen bij een van onze restaurants.

Educatief tintje

Voor de kleine rangers hebben we een spannende speurtocht gemaakt. Tijdens jullie tocht door de jungle vertelt Aart, de directeur van het junglepark, jullie alle junglegeheimen en staan er bijzondere ontmoetingen op het programma. Spelenderwijs ontdekken de jonge rangers de jungle. Help jij de stokstaartjes-vierling de weg naar hun papa en mama terug te vinden?

Bestel de jungletas in onze webshop samen met de tickets en maak jullie gezinsuitje compleet!

Bestel tickets

1 t/m 31 december Ontdek WinterDroom Lees meer