Curve
 

Herfstvakantie: Kruip in de huid van een ranger!

  • herfstvakantie-ranger
8 september 2017

Kruip in de huid van een echte ranger en beleef in de herfstvakantie, van 14 tot en met 29 oktober 2017, de spannendste avonturen in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve. Sta oog in oog met de aapjes, toon je overlevingskunsten in de spectaculaire speeljungle en test jouw avonturierskills tijdens de gloednieuwe ‘Junglefreakshow’. Strik je veters goed en neem je verrekijker mee want voor je het weet spot je een bijzondere vlinder of zit er een lori op jouw hoofd!

Nieuw! Interactieve Junglefreakshow

Durft jouw vader, moeder, opa of oma een sprinkhaan te eten, weet je hoe oud een schildpad kan worden en ben je niet bang voor een reusachtige slang? Ga dan samen met onze avonturiers de strijd aan tijdens de gloednieuwe ‘Junglefreakshow’! Neem samen met jouw familie plaats op de boomstamzitjes en laat bij de bloedstollende opdrachten en junglevragen zien dat jullie echte rangers zijn. Wie weet het hoofd het meest koel te houden… Team kikker of team spin?

De Junglefreakshow wordt van 14 t/m 20 oktober elke dag gegeven om 14.00 uur en van 21 t/m 29 oktober om 11.30 en 14.00 uur.

Overdekte speeljungle

Een echte avonturier weet zich een weg te banen tussen woeste bladeren, steken wilde rivieren over en slingeren als apen door de jungle. Om te laten zien dat jij deze overlevingskunsten beheerst dagen wij jou uit in ons Mangrovebos Speelparadijs. Deze waterrijke speeltuin is maar liefst 1.000 m2 groot en biedt speelplezier voor alle leeftijden!

Ga op ontdekkingstocht met Berry Banaan

Ojee! Door een gemene apenstreek is Berry Banaan al zijn bananen kwijt. Zet je speurneus op en zoek samen met Berry naar zijn gestolen trossen in de jungletuinen. Met deze avontuurlijke tocht kom je op de spannendste plekjes en ontmoet je riviermonsters, hongerige rupsen en bewegende planten. De speurtocht is te verkrijgen bij de entree voor € 1,00 (dit is inclusief een klein presentje na afloop).

Junglefreakbox 

Echte rangers overleven de gevaren van de jungle niet op een lege maag. Slinger daarom tijdens je bezoek ook langs de bistro of ons zelfbedieningsrestaurant en stil de stevige trek met de speciale junglefreakbox of iets anders lekkers van onze menukaart.