Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Haal de Orchideeën Hoeve in huis

Maak de lievelingsrecepten van onze dieren, knutsel jouw eigen Orchideeën Hoeve of verras iemand anders met een zelfgemaakte Orchideeën Hoeve kaart. Hieronder staan leuke activiteiten voor binnen, waarmee jij de jungle in huis haalt. Geen zin om te knutselen, maar wil je wel genieten van prachtige foto’s uit ons park? Download dan onze achtergronden voor jouw mobiel.

Orchideeën Hoeve slinger

Kun jij de planten en dieren van de Orchideeën Hoeve niet missen? Maak dan nu jouw eigen Orchideeën Hoeve slinger en laat ons park bij jouw thuis tot leven komen. Knip de planten en dieren uit en rijg ze aan een touwtje. Veel knutselplezier!

Download de slinger

Orchideeën Hoeve ansichtkaarten

Kleur jouw eigen Orchideeën Hoeve ansichtkaarten en stuur deze naar jouw opa & oma, vrienden of familieleden en steek jouw dierbaren een hart onder de riem. 

        Flamingo   

Heb je geen zin om te kleuren, maar wil je wel iemand verrassen met een tropische groet uit de Orchideeën Hoeve? Download dan onze fotoansichtkaarten en stuur een kleurrijke verrassing per post..

Ansichtkaarten Orchideeën Hoeve

Maak de lievelingsrecepten van onze planten en dieren

Nu er geen bezoekers in ons park lopen, is onze mascotte Aart de keuken in gedoken. Speciaal voor jullie heeft hij de lievelingsrecepten van onze planten en dieren verzameld. Durf jij het aan? Pak de bakspullen dan maar snel uit de kast en maak moddermuffins met glibberige wormen, vliegensvlugge koekjes of geniet van een gezond vlinderdrankje.

Bekijk de recepten

De Orchideeën Hoeve op jouw mobiel

Telefoonachtergronden

Geen moment zonder de Orchideeën Hoeve? Speciaal voor onze topfans hebben wij de mooiste afbeeldingen uit ons park geselecteerd en zijn er achtergronden ontwikkeld. Welke afbeelding zet jij op jouw telefoon?

Ontdek de jungle Ga op avontuur Lees meer