Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Eropuit in de jungle? Reserveer jouw ticket

De leukste tropische avonturen beleef je in junglepark De Orchideeën Hoeve! Dankzij ons handige reserveersysteem kun jij onbezorgd op expeditie in ons prachtige indoorpark vol bijzondere bloemen, planten en dieren. Voor een bezoek aan het junglepark heb je geen coronatoegangsbewijs nodig. Wel blijft het noodzakelijk - ook na 25 september -  om je bezoek te reserveren via onze website (ook als je een jaarkaart of al een geldig ticket hebt), omdat wij per dag een maximum aantal bezoekers toelaten. Aan de kassa zijn dus geen tickets verkrijgbaar.

Waarom moet ik een ticket reserveren? 

Je wilt natuurlijk op je gemak kunnen ronddwalen over de junglepaden, speuren naar de loslopende dieren en tropische vakantiekiekjes maken. Daarom laten wij per dag een maximum aantal bezoekers toe en is het voor iedere bezoeker, dus ook jaarkaarthouders en bezoekers die al een e-ticket hebben aangeschaft zonder starttijd, verplicht om vooraf het bezoek op starttijd te reserveren via onze website. Zie de reservering als jouw vliegticket die je ook nodig bent om op jouw tropische vakantieadres te komen. Reserveren voor de Orchideeën Hoeve is echter een stuk makkelijker én goedkoper.

Reserveer jouw tickets

Lukt het niet om online tickets te reserveren? Neem dan contact op met onze receptie via tel: 0527 – 20 28 75.

Goed om te weten

Een avonturier gaat natuurlijk voorbereid op expeditie! Daarom geven wij alvast wat tips en adviezen om jouw bezoek aan ons junglepark veilig te laten verlopen:

  • Voorkom verdwalen en volg de eenrichtingsroute in ons park.
  • Voor een bezoek aan het junglepark heb je geen coronatoegangsbewijs nodig. 
  • Je weet maar nooit wie je in de jungle aantreft. De 1,5 meter afstand is vanaf 25 september niet langer verplicht, maar wordt nog wel geadviseerd. Geef elkaar daarom de ruimte. 
  • Begint jouw avonturiersmaag te rommelen? Op diverse locaties in het park kun je lekkere drankjes, vers belegde broodjes, (warme) snacks en ijsjes afhalen zonder coronatoegangsbewijs. Wil je plaatsnemen in het serre-restaurant? Dan is vanaf 25 september een coronatoegangsbewijs verplicht (vanaf 13 jaar). 
  • Het consumeren van meegebrachte etenswaren is in de Orchideeën Hoeve niet toegestaan. 
  • Het dragen van een mondkapje is in de Orchideeën Hoeve niet meer verplicht.
  • Een avonturier wast en desinfecteert graag zijn handen. Daarom hebben wij in het park diverse desinfectiepunten geplaatst.
  • Schrik niet als er een aapje voorbij springt of een schildpad oversteekt. De meeste diersoorten leven vrij in ons park. 
  • Onze rangers kennen de jungle op hun duimpje. Volg hun adviezen en aanwijzingen op. Samen zorgen we voor een onbezorgd en veilig dagje uit!

Conform de regels van de Nederlandse overheid blijf je thuis als jij of jouw huisgenoot klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Wij verwelkomen jou dan graag op een ander moment. Vanzelfsprekend houden wij het advies van de overheid nauwlettend in de gaten en zullen ons beleid waar nodig hierop aanpassen.

Vragen over jouw bezoek?

Bekijk hier de veelgestelde vragen en meer informatie over de verlengingsregeling voor abonnementhouders en verlopen toegangsbewijzen.

Veelgestelde vragen

 

Van 16 t/m 24 oktober Caribische Week Lees meer