Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Eropuit in de jungle? Reserveer jouw ticket

De leukste tropische avonturen beleef je in junglepark De Orchideeën Hoeve! Om te zorgen dat jij optimaal kunt genieten van jouw expeditie in ons prachtige indoorpark laten wij per dag een maximum aantal bezoekers toe. Reserveer daarom vooraf online jouw bezoek op datum en starttijd en geniet volop van de bijzondere bloemen, planten en dieren in ons junglepark. Jaarkaarthouders kunnen zonder reservering op bezoek komen.

Aan de kassa zijn dus geen tickets verkrijgbaar

Waarom moet ik een ticket reserveren? 

Je wilt natuurlijk op je gemak kunnen ronddwalen over de junglepaden, speuren naar de loslopende dieren en tropische vakantiekiekjes maken. Daarom laten wij per dag een maximum aantal bezoekers toe en is het voor bezoekers verplicht om vooraf het bezoek op starttijd te reserveren via onze website. Zie de reservering als jouw vliegticket die je ook nodig bent om op jouw tropische vakantieadres te komen. Reserveren voor de Orchideeën Hoeve is echter een stuk makkelijker én goedkoper. Jaarkaarthouders kunnen zonder reservering het junglepark bezoeken.

Reserveer jouw tickets

Lukt het niet om online tickets te reserveren? Neem dan contact op met onze receptie via tel: 0527 – 20 28 75.

Goed om te weten

Een avonturier gaat natuurlijk voorbereid op expeditie! Daarom geven wij alvast wat tips en adviezen om jouw bezoek aan ons junglepark veilig te laten verlopen:

  • Voorkom verdwalen en volg de eenrichtingsroute in ons park.
  • Het tonen van een coronatoegangsbewijs en het dragen van een mondkapje is niet verplicht. 
  • Je weet maar nooit wie je in de jungle aantreft. Geef elkaar daarom de ruimte.
  • Begint jouw avonturiersmaag te rommelen? Op diverse locaties in het park kun je lekkere drankjes, vers belegde broodjes, (warme) snacks en ijsjes bestellen. 
  • Het consumeren van meegebrachte etenswaren is in de Orchideeën Hoeve niet toegestaan. 
  • Een avonturier wast en desinfecteert graag zijn handen. Daarom hebben wij in het park diverse desinfectiepunten geplaatst.
  • Schrik niet als er een aapje voorbij springt of een schildpad oversteekt. De meeste diersoorten leven vrij in ons park. 
  • Onze rangers kennen de jungle op hun duimpje. Volg hun adviezen en aanwijzingen op. Samen zorgen we voor een onbezorgd en veilig dagje uit!

Conform de regels van de Nederlandse overheid blijf je thuis als jij of jouw huisgenoot klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Wij verwelkomen jou dan graag op een ander moment. Vanzelfsprekend houden wij het advies van de overheid nauwlettend in de gaten en zullen ons beleid waar nodig hierop aanpassen.

Vragen over jouw bezoek?

Bekijk hier de veelgestelde vragen en meer informatie over de verlengingsregeling voor abonnementhouders en verlopen toegangsbewijzen.

Veelgestelde vragen

27 t/m 29 mei Speciaal dagprogramma Pinksteren Lees meer