Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

De Orchideeën Hoeve tijdelijk gesloten

De Orchideeën Hoeve is tijdelijk gesloten voor publiek. Dit besluit is genomen in navolging van de maatregelen die de Rijksoverheid en het RIVM afgekondigd hebben tegen het coronavirus. Ons park blijft waarschijnlijk tot 1 juni gesloten, maar wij houden de verdere ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. De Orchideeën Hoeve zal uiteraard weer openen zodra de overheid dit toestaat. Op onze website en social media houden wij je graag op de hoogte van de actuele situatie.

Wij hopen de deuren van ons park snel weer te kunnen openstellen voor bezoek, zodat we met elkaar weer kunnen genieten van al het moois wat de tropische natuur te bieden heeft.
Ondertussen zal ons team in beperkte bezetting doorwerken, want de verzorging van onze bijzondere bloemen, planten en dieren gaat natuurlijk gewoon door. Op onze social media zullen wij regelmatig updates plaatsen, zodat je ook vanuit huis kunt blijven meegenieten!

Heb je een vraag over jouw e-tickets, groepsreservering of jaarkaart? Hier vind je een overzicht met veelgestelde vragen aan de Orchideeën Hoeve. Staat het antwoord er niet tussen? Je kunt ons van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur bereiken via 0527-202875 of info@orchideeenhoeve.nl!

Dank voor jouw begrip en wij hopen elkaar gauw in goede gezondheid weer te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Familie Maarssen en medewerkers
De Orchideeën Hoeve

Wij hopen je vanaf 10 februari weer te mogen verwelkomen De Orchideeën Hoeve tijdelijk gesloten Lees meer