Curve
 

Aftellen voor de opening van het gloednieuwe Makirijk

  • Feestelijke opening van het Makirijk
1 maart 2018

Vrijdag 30 maart is het zover: de officiële opening van onze gloednieuwe buitenbeleving ‘Het Makirijk’. Tijdens deze bijzondere dag kun jij de ringstaartmaki’s, flamingo’s, alpaca’s en tientallen eendjes voor het eerst ontmoeten en zijn er allerlei feestelijke activiteiten zoals de première van onze nieuwe Jungleshow! Vier jij het feestje met ons mee?

Ontmoet de dieren

Het Makirijk is een gloednieuwe buitenbeleving waar je als bezoeker vlak langs en tussen allerlei nieuwe diersoorten kan lopen. In het Makirijk wordt er op twee grote apeneilanden geheerst door vijftien ringstaartmaki’s en twee bruine maki’s, maar er leven ook andere diersoorten zoals exotische flamingo’s en grappige eendjes die gevoerd mogen worden. De overdekte looproute zorgt ervoor dat jij het Makirijk elk jaargetijde kan bezoeken en biedt tevens een warm onderdak aan vijf nieuwsgierige alpaca’s.

Nieuwe Jungleshow ‘Ontdek de talenten van de natuur’

De opening van het Makirijk wordt op vrijdag 30 maart extra feestelijk gevierd met de première van onze spiksplinternieuwe jungleshow ‘Ontdek de talenten van de natuur’. Om 11:30 en 14:00 uur zullen onze rangers het podium bestijgen om jullie kennis te laten maken met allerlei bijzondere talenten in de natuur. Vleesetende planten, reusachtige slakken en harige spinnen komen in deze voorstelling voorbij en laten jou op het puntje van de boomstamtribune zitten. Daarnaast zal een special guest zijn intrede doen!

Feestelijke opening op 30 maart

Kun jij niet wachten om het gloednieuwe Makirijk te ontdekken? Omcirkel vrijdag 30 maart dan in jouw agenda! Om 10:00 uur wordt het Makirijk officieel geopend waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd. Na het doorknippen van het lintje zal het feest losbarsten en kun jij op diverse punten onze dierenverzorgers ontmoeten, trakteren wij jou op een gratis lekkernij, creëert onze ballonartiest de mooiste junglefiguren en toveren schminkers jou graag om in een mooie vlinder of ondeugende aap.