Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Nieuws

Vaderdagtip! Een dagje Orchideeën Hoeve
Vaderdagtip! Een dagje Orchideeën Hoeve 10 juni 2019

Heb jij de stoerste papa? Neem hem dan op 16 juni mee naar de Orchideeën Hoeve en beleef een spannend jungleavontuur. Trotseer samen de junglepaden, voer de riviermonsters en ga om 14:00 uur op het puntje van de boomstam zitten voor de spannende jungleshow. 

Lees meer
Pinksteren in de Orchideeën Hoeve
Pinksteren in de Orchideeën Hoeve 7 juni 2019

Het programma voor Pinksteren staat in de Orchideeën Hoeve weer boordevol avontuur. Ga op ontdekkingstocht door de jungle, ontmoet om 13.15 uur de dierenverzorger in het Makirijk, voer de lori’s en schuif om 14.00 uur aan bij de spannende jungleshow ‘Meet & Greet met de Toppers’!

Lees meer
Telefoon- en internetstoring
Telefoon- en internetstoring 23 mei 2019

Helaas zijn wij momenteel telefonisch en per mail niet bereikbaar door een telefoon- en internetstoring. Wij hopen dat dit snel is opgelost. Excuses voor het ongemak!

Lees meer
Een tropisch dagje uit op Moederdag
Een tropisch dagje uit op Moederdag 30 april 2019

Op zoek naar een leuke verrassing voor jouw moeder op Moederdag? Ga op avontuur in de Orchideeën Hoeve en ontdek bijzondere bloemen, geniet van ontelbare kleurrijke fladderaars en droom weg onder een wolk van duizenden zomerbloeiers. 

Lees meer
Meivakantie | Toppers van de jungle
Meivakantie | Toppers van de jungle 15 april 2019

In de meivakantie (19 april t/m 5 mei) beleef je de spannendste avonturen in de Orchideeën Hoeve. Maak kennis met maar liefst 100 toppers uit de jungle, bewonder de gloednieuwe show ‘Meet & Greet met de Toppers’ en ga op avontuur met de speurtocht ‘Kees Kaas op jungletocht’. Bekijk hier het volledige meivakantieprogramma.

Lees meer
Voorjaarsvakantie Op jungle-expeditie met de hele familie Lees meer