Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Nieuws

Voorjaarsvakantie: de toppers van de jungle
Voorjaarsvakantie: de toppers van de jungle 6 februari 2019

Trek je avonturiersschoenen aan en kom deze voorjaarsvakantie op avontuur in de Orchideeën Hoeve! Van 16 februari t/m 3 maart kun jij kennis maken met maar liefst 100 toppers uit de jungle, beleef je de spannendste avonturen met de gloednieuwe speurtocht ‘Kees Kaas op jungletocht’ en wordt het bibberen en griezelen geblazen bij de jungleshow ‘Eten of gegeten worden?!’. Bekijk hier het volledige voorjaarsvakantieprogramma.

Lees meer
Uniek valentijnsdiner in de ‘Zwevende’ Bloementuin
Uniek valentijnsdiner in de ‘Zwevende’ Bloementuin 9 januari 2019

Op vrijdag 20 februari 2020 wordt de ‘Zwevende’ Bloementuin eenmalig omgetoverd tot één van de meest romantische dinerlocaties van Nederland. Vanaf 18.00 uur dekken wij speciaal voor jou en je geliefde(n) een sfeervol tafeltje in onder de kleurrijke bloemenzee.

Lees meer
Waan je in de tropen op de Vakantiebeurs in Utrecht
Waan je in de tropen op de Vakantiebeurs in Utrecht 8 januari 2019

Of je nu op zoek bent naar spannende avonturen, verwonderende natuur of een unieke dagtrip: de Orchideeën Hoeve is voor elk type reiziger een must-visit! Van 10 tot en met 13 januari kun jij op de Vakantiebeurs genieten van een kleine impressie van het geheel overdekte park en bewonder je tal van tropische schoonheden.

Lees meer
Kerstvakantie: overwinteren in de jungle
Kerstvakantie: overwinteren in de jungle 28 december 2018

Kom deze kerstvakantie (t/m 6 januari 2019) naar de Orchideeën Hoeve en beleef een waanzinnig winteravontuur in de jungle. Bibber bij de spannende show ‘Eten of gegeten worden?!’, ga samen met Freek Duck op avonturentocht en laat je verwonderen tijdens de eerste editie van ‘Night of the Jungle’. Bekijk hier het volledige kerstvakantieprogramma.

Lees meer
Vr. 28 december |  Night of the Jungle
Vr. 28 december | Night of the Jungle 6 december 2018

Een wandeling door de Orchideeën Hoeve is bij daglicht al één grote belevenis, maar stel dat jij ook op avontuur kunt in het donker! Kom op vrijdag 28 december naar de eerste editie van ‘Night of the Jungle’ en ontdek het dag- én avondleven in de tropen. Vanaf 17.00 uur wordt het park omgetoverd tot een mystieke wereld vol bijzondere ontmoetingen en zijn talloze lampjes jouw gids door de jungle! Het hele park is deze dag eenmalig geopend tot 20.00 uur.

Lees meer
Wij hopen je vanaf 10 februari weer te mogen verwelkomen De Orchideeën Hoeve tijdelijk gesloten Lees meer