Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Nieuws

Telefoon- en internetstoring
Telefoon- en internetstoring 23 mei 2019

Helaas zijn wij momenteel telefonisch en per mail niet bereikbaar door een telefoon- en internetstoring. Wij hopen dat dit snel is opgelost. Excuses voor het ongemak!

Lees meer
Een tropisch dagje uit op Moederdag
Een tropisch dagje uit op Moederdag 30 april 2019

Op zoek naar een leuke verrassing voor jouw moeder op Moederdag? Ga op avontuur in de Orchideeën Hoeve en ontdek bijzondere bloemen, geniet van ontelbare kleurrijke fladderaars en droom weg onder een wolk van duizenden zomerbloeiers. 

Lees meer
Meivakantie | Toppers van de jungle
Meivakantie | Toppers van de jungle 15 april 2019

In de meivakantie (19 april t/m 5 mei) beleef je de spannendste avonturen in de Orchideeën Hoeve. Maak kennis met maar liefst 100 toppers uit de jungle, bewonder de gloednieuwe show ‘Meet & Greet met de Toppers’ en ga op avontuur met de speurtocht ‘Kees Kaas op jungletocht’. Bekijk hier het volledige meivakantieprogramma.

Lees meer
Een onvergetelijke Pasen in de Orchideeën Hoeve
Een onvergetelijke Pasen in de Orchideeën Hoeve 11 april 2019

Kom in het paasweekend, van vrijdag 19 tot en met maandag 22 april, naar de Orchideeën Hoeve en beleef een onvergetelijke dag! Schuif aan bij de première van de gloednieuwe jungleshow ‘Meet & Greet met de Toppers’, ga op jungletocht met Kees Kaas, ontmoet de dierverzorgers in het park en geniet met de hele familie van het paasontbijt in ons restaurant (reserveren paasontbijt noodzakelijk).

Lees meer
Paasontbijt in de Orchideeën Hoeve
Paasontbijt in de Orchideeën Hoeve 3 maart 2019

Start jouw Eerste of Tweede Paasdag op z’n paasbest en kom gezellig paasontbijten bij de Orchideeën Hoeve. Smikkel van verse broodjes, heerlijke salades, allerlei varianten (paas)eieren en gezonde smoothies en bezoek daarna het park met korting! Klik hier voor meer informatie en reserveren.

Lees meer
Wij hopen je vanaf 10 februari weer te mogen verwelkomen De Orchideeën Hoeve tijdelijk gesloten Lees meer