Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Nieuws

Een onvergetelijke Pasen in de Orchideeën Hoeve
Een onvergetelijke Pasen in de Orchideeën Hoeve 11 april 2019

Kom in het paasweekend, van vrijdag 19 tot en met maandag 22 april, naar de Orchideeën Hoeve en beleef een onvergetelijke dag! Schuif aan bij de première van de gloednieuwe jungleshow ‘Meet & Greet met de Toppers’, ga op jungletocht met Kees Kaas, ontmoet de dierverzorgers in het park en geniet met de hele familie van het paasontbijt in ons restaurant (reserveren paasontbijt noodzakelijk).

Lees meer
Paasontbijt in de Orchideeën Hoeve
Paasontbijt in de Orchideeën Hoeve 3 maart 2019

Start jouw Eerste of Tweede Paasdag op z’n paasbest en kom gezellig paasontbijten bij de Orchideeën Hoeve. Smikkel van verse broodjes, heerlijke salades, allerlei varianten (paas)eieren en gezonde smoothies en bezoek daarna het park met korting! Klik hier voor meer informatie en reserveren.

Lees meer
Voorjaarsvakantie: de toppers van de jungle
Voorjaarsvakantie: de toppers van de jungle 6 februari 2019

Trek je avonturiersschoenen aan en kom deze voorjaarsvakantie op avontuur in de Orchideeën Hoeve! Van 16 februari t/m 3 maart kun jij kennis maken met maar liefst 100 toppers uit de jungle, beleef je de spannendste avonturen met de gloednieuwe speurtocht ‘Kees Kaas op jungletocht’ en wordt het bibberen en griezelen geblazen bij de jungleshow ‘Eten of gegeten worden?!’. Bekijk hier het volledige voorjaarsvakantieprogramma.

Lees meer
Uniek valentijnsdiner in de ‘Zwevende’ Bloementuin
Uniek valentijnsdiner in de ‘Zwevende’ Bloementuin 9 januari 2019

Op vrijdag 20 februari 2020 wordt de ‘Zwevende’ Bloementuin eenmalig omgetoverd tot één van de meest romantische dinerlocaties van Nederland. Vanaf 18.00 uur dekken wij speciaal voor jou en je geliefde(n) een sfeervol tafeltje in onder de kleurrijke bloemenzee.

Lees meer
Waan je in de tropen op de Vakantiebeurs in Utrecht
Waan je in de tropen op de Vakantiebeurs in Utrecht 8 januari 2019

Of je nu op zoek bent naar spannende avonturen, verwonderende natuur of een unieke dagtrip: de Orchideeën Hoeve is voor elk type reiziger een must-visit! Van 10 tot en met 13 januari kun jij op de Vakantiebeurs genieten van een kleine impressie van het geheel overdekte park en bewonder je tal van tropische schoonheden.

Lees meer
Voorjaarsvakantie Op jungle-expeditie met de hele familie Lees meer