Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Nieuws

Expositie ‘De toppers van de Orchideeën Hoeve in aquarel’ door Marloes Vreeburg
Expositie ‘De toppers van de Orchideeën Hoeve in aquarel’ door Marloes Vreeburg 18 september 2019

Marloes Vreeburg exposeert in het restaurant van de Orchideeën Hoeve tot en met 30 november 2019 haar aquarellen, welke als basis hebben gediend voor de nieuwe placemat van de Orchideeën Hoeve. 

Lees meer
Stem & win een dagje uit voor het hele gezin!
Stem & win een dagje uit voor het hele gezin! 2 augustus 2019

De Orchideeën Hoeve is door de ANWB genomineerd als ‘Leukste uitje van Flevoland’! Om deze prachtige titel te bemachtigen hebben wij jullie hulp hard nodig.

Lees meer
De Orchideeën Hoeve Top 100
De Orchideeën Hoeve Top 100 15 juni 2019

De Orchideeën Hoeve bestaat in september 100 jaar! Om dit te vieren staan in ons park de meest grappige, bijzondere, mooie en inspirerende planten, dieren en plekjes in de spotlight. Ben jij klaar om onze toppers te ontmoeten? 

Lees meer
Leukste uitje van Flevoland 2019
Leukste uitje van Flevoland 2019 13 juni 2019

De Orchideeën Hoeve is door de ANWB uitgeroepen tot het ‘Leukste uitje van Flevoland 2019’! Thomas en Jeroen Maarssen, eigenaren van het junglepark, ontvingen donderdag 7 maart de gouden award uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB.

Lees meer
Vaderdagtip! Een dagje Orchideeën Hoeve
Vaderdagtip! Een dagje Orchideeën Hoeve 10 juni 2019

Heb jij de stoerste papa? Neem hem dan op 16 juni mee naar de Orchideeën Hoeve en beleef een spannend jungleavontuur. Trotseer samen de junglepaden, voer de riviermonsters en ga om 14:00 uur op het puntje van de boomstam zitten voor de spannende jungleshow. 

Lees meer
Leukste uitje van Flevoland? Stem & win! Lees meer