Curve
 

Museum Joure

  • Museum-Joure-Friesland-Groepsuitje
’s Morgens brengt jouw gezelschap een bezoek aan de Orchideeën Hoeve waar arrangement ‘Op de koffie’ wordt aangeboden. De Orchideeën Hoeve ontvangt jullie met twee kopjes koffie/thee met vers gebak van de warme bakker. Vervolgens brengen jullie op eigen gelegenheid eenbezoek aan het park met onder andere de Orchideeëntuin, de vlindertuin en de ‘Zwevende’ Bloementuin. Na het bezoek aan het park staat er in het sfeervolle serrerestaurant een goed verzorgde koffietafel klaar. Bij vertrek ontvangen alle gasten een orchidee in cadeauverpakking.

Museum Joure | Eerste fabriek Douwe Egberts

Na de lunch vertrekken jullie op eigen gelegenheid naar museum Joure. In de negentiende eeuw was hier de eerste fabriek van Douwe Egberts gevestigd. Bij ontvangst worden jullie verblijd met een demonstratie koffiebranden. Daarna mogen jullie op eigen gelegenheid langs de negen historische gebouwen met typische Jouster ambachten wandelen. Zo zie je onder andere oude boekdruktechnieken, de ambacht van de klokkenmakerij, het branden van koffiebonen en het verpakken van thee. Aan het einde van de route staat in het theehuis een kop (Douwe Egberts) koffie/thee met een Fries dumke voor jullie klaar.

Overzicht arrangement

- Twee keer koffie/thee met gesorteerd gebak
- Entree park
- Standaard broodmaaltijd
Diverse soorten brood, vleeswaren, kaas, zoetwaren en twee keer koffie/thee.
- Orchidee in cadeauverpakking
- Een wandeling langs de negen historische gebouwen en ambachten
- Eén keer koffie/thee met een Fries dumke

Prijs per persoon 2019
15 t/m 24 personen € 36,10
25 t/m 59 personen € 35,28
60 t/m 99 personen € 34,46
100 t/m 149 personen € 33,63
150 personen of meer: Prijs op aanvraag

Adres middagprogramma:
Museum Joure
Geelgietersstraat 1-11
8501 CA Joure

Let op:
* Dit arrangement is alleen te boeken voor groepen vanaf 15 personen.
* Wens je in plaats van de standaard broodmaaltijd liever een driegangenmenu of een brunchbuffet? Dit arrangement is volledig aan te passen naar wens. Klik hier voor uitbreidingssuggesties en losse prijzen.

Reserveren en meer informatie

Reserveren voor dit combinatie-arrangement is noodzakelijk en kan via 0527-202875 of info@orchideeenhoeve.nl (o.v.v. je adresgegevens, telefoonnummer, bezoekdatum en het aantal personen).