Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Mascotte Aart

In de Orchideeën Hoeve kunnen de kinderen kennismaken met Aart Stokstaart. Deze echte kindervriend is de directeur van het junglepark en heeft een drukke baan. Naast het terugbrengen van verdwaalde lori’s, het oplossen van schildpaddenfiles en het borstelen van de alpaca’s draait deze vrolijke mascotte zijn staart niet om voor een ontmoeting, knuffel of foto.

Mascotte Aart Stokstaart ontmoeten

In de weekenden en vakanties is het mogelijk om mascotte Aart te ontmoeten in het junglepark*. Aart heeft als directeur een drukke baan en hierdoor zijn Meet & Greets niet altijd mogelijk. Maar niet getreurd, Aart Stokstaart heeft voor jou een leuk alternatief. Met de speurtocht op zak helpt Aart jou om de leukste plekjes van de jungle te ontdekken en zorgt hij voor bijzondere ontmoetingen.

*De dagen waarop Aart rondloopt in het park wisselen. Kijk voor de actuele datums bij de dagkalender.

Kleurplaten voor Aart

In stokstaartjestuin heeft Aart Stokstaart zijn eigen huisje gebouwd. Ga bij Aart op bezoek en verras hem met een mooie tekening of brief. Misschien stuurt hij jou wel een persoonlijke brief terug om je te bedanken. Weet jij niet wat je moet tekenen? Download dan één van de Orchideeën Hoeve kleurplaten.

Kleurplaat Aart - Junglepark de Orchideeën Hoeve

Kleurplaat ‘Jungle’

Kleurplaat ‘Onderwater’

Kleurplaat ‘Junglevrienden’

Kleurplaat ‘Stokstaartjes-vierling’

Het leukste uitje van Flevoland? Stem & win een dagje uit naar keuze! Lees meer