Curve
 

Kinderen

  • Kinderen in de Orchideeën Hoeve

Voor kinderen is een bezoek aan de Orchideeën Hoeve één grote ontdekkingstocht. Vele wildpaden, grotten, uitkijktorens, watervallen en een speeltuin van maar liefst 1.000 m2 maken van het tropische park een onvergetelijk avontuur. Daarnaast is er een spannende speurtocht die de kleine waaghalzen meeneemt langs de spannendste plekjes in de jungletuinen en ondertussen alles vertelt over de inwoners van de jungle. Maar pas op! Voor je het weet sta je oog in oog met een leguaan of landt er een lori op je hoofd. Bekijk alle kinderactiviteiten.

Kinderfeestjes

Wil jij jouw vriendjes en vriendinnetjes ook laten ervaren hoe het leven in de jungle is? Ga samen op jungle-expeditie en vier je kinderfeestje tussen slingerende aapjes, vleesetende planten en vliegensvlugge papegaaitjes.

Schoolreis

Met de hele klas op reis door de tropen? Boek een schoolreisje en kruip in de huid van een echte ranger. Voor € 5,50 per kind beleef je al een schoolreisje om nooit meer te vergeten.   

Spreekbeurten voor kinderen

Wil jij als een echte avonturier alles vertellen over vlinders tijdens je volgende spreekbeurt? Dan moet je natuurlijk weten hoe oud vlinders kunnen worden, wat ze eten en of ze ook vijanden hebben. Om je op weg te helpen hebben onze vlinderverzorgers de belangrijkste informatie over de vlinder voor jou verzameld bij de spreekbeurteninformatie.