Curve
 

Kinderactiviteiten

  • Dagje weg met de (klein)kinderen
Op zoek naar een geslaagd dagje weg met kinderen? Ga met het hele gezin, een schoolreisje of kinderfeestje naar het leukste uitje van Flevoland en beleef een onvergetelijke reis door meer dan 25.000 vierkante meter jungletuinen.

Dieren voeren

Met vertrouwen op het eigen kompas of aan de hand van de spannende speurtocht mogen de kids zelf op ontdekkingstocht over junglepaden met watervallen, loopbruggen en rotspartijen. Onderweg maken de kinderen kennis met allerlei dieren en planten. Durven ze de clowneske lori’s te voeren in de Lorituin? Of fladderen ze liever mee met duizenden vlinders in de grootste vlindertuin van Europa? En schrik niet als ze zomaar oog in oog staan met voorbij roetsjende aapjes, vleesetende planten of overstekende schildpadden.

Geheel overdekte speeltuin

Zijn de ravotters gek op avontuur en niet bang voor natte voeten? Laat ze dan een sprintje trekken naar het spiksplinternieuwe Mangrovebos Speelparadijs! Een geheel overdekte speeltuin van maar liefst 1.000 vierkante meter voor echte waaghalzen die niet bang zijn voor avontuur, spanning en sensatie!

De Orchideeën Hoeve is een geheel overdekt dagje weg en daarmee niet afhankelijk van de weersomstandigheden. De jungletuinen van de Orchideeën Hoeve lenen zich ook perfect voor kinderfeestjes en schoolreisjes.

Tip: Trek laarzen aan en neem een extra setje kleren mee voor onbezorgd speelplezier!