Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Ontdek het park

Ga op avontuur in de Orchideeën Hoeve en ontdek het mooiste junglepark van Europa. Dwaal door het indoorpark (25.000 m2) en laat je betoveren in een adembenemende natuurwereld vol bijzondere bloemen, planten en dieren. Bezoek de tropische vlindertuin, ravot in de waterrijke speeltuin, lunch in de sprookjesachtige ‘Zwevende’ Bloementuin en ontdek de gloednieuwe stokstaartjestuin

Dankzij ons ‘Veilig Samen Uit’-protocol hoef je geen avontuur te missen en kun jij onbezorgd op expeditie in ons prachtige indoorpark. Wel is het noodzakelijk om vooraf je bezoek te reserveren. Klik hier voor meer informatie en onze veiligheidsmaatregelen.

Ontdek de dieren

Naast talloze planten en bloemen vind je in de tuinen van de Orchideeën Hoeve allerlei dieren die vrij in het park leven. Spot bijvoorbeeld de aapjes, fladder mee met de tropische vlinders, ontmoet de flamingo’s van heel dichtbij en voer de papegaaitjes. Benieuwd welke dieren jij kunt ontmoeten?

Bekijk het dierenoverzicht

junglepark kids

Restaurants

In het sfeervolle serre-restaurant en bij bistro ‘De Sakura’ kun je onder genot van een lekker drankje en/of (warme) maaltijd lekker bijkomen van jouw jungle-avontuur. Deze twee eetgelegenheden hebben een eigen menukaart met een eigen assortiment eten en drinken.

Orchideeënwinkel en webshop

Maak jouw dagje weg naar de Orchideeën Hoeve compleet en sluit af met flowershoppen in onze inspirerende winkel. Naast prachtige orchideeën in vele kleuren vind je er ook kamerplanten, sfeerartikelen en souvenirs. Een gedeelte van ons assortiment zoals cadeaubonnen, orchideeën en verzorgingsproducten voor de orchidee kun je ook online bestellen in onze webshop.

Wat is er te doen voor kinderen?

Voor de kids is een bezoek aan de Orchideeën Hoeve één grote ontdekkingstocht. Vele wildpaden, grotten, uitkijktorens, touwbruggen en watervallen maken van het junglepark een onvergetelijk avontuur. Met de speurtocht komen de kinderen op de spannendste plekjes in de jungle en leren ze spelenderwijs over de bijzondere samenwerking tussen plant en dier. Daarnaast kunnen allerlei dieren tegen een kleine betaling gevoerd worden en is er zelfs een waterrijke speeltuin met boomstammen, lianen en junglenetten. 

Bekijk alle kinderactiviteiten

Van 16 t/m 24 oktober Caribische Week Lees meer