Curve
 

Wijnproeverij

  • Groepsuitje Wijnproeverij bij Wijnhoeve Groot Vertroue
’s Morgens brengt jouw gezelschap een bezoek aan de Orchideeën Hoeve waar arrangement ‘Op de koffie’ wordt aangeboden. De Orchideeën Hoeve ontvangt jullie met twee kopjes koffie/thee met vers gebak van de warme bakker. Vervolgens brengen jullie op eigen gelegenheid eenbezoek aan het park met onder andere de Orchideeëntuin, de vlindertuin en de ‘Zwevende’ Bloementuin. Na het bezoek aan het park staat er in het sfeervolle serrerestaurant een goed verzorgde broodmaaltijd klaar. Bij vertrek ontvangen alle gasten een orchidee in cadeauverpakking.

Zuid-Afrikaanse wijnen

Na de lunch vertrekken jullie op eigen gelegenheid naar Wijnhoeve Groot Vertroue te Creil. Hier worden jullie hartelijk ontvangen door de familie Becker. Via de tuin lopen jullie naar het gezellige proeflokaal waar diverse wijnen smaakvol gepresenteerd worden. Wijnkenner Jos Becker vertelt jullie alles over diverse Zuid-Afrikaanse wijnen en natuurlijk gaan jullie ze ook proeven! De proeverijen hebben naast een educatief karakter ook een hoog amusementsgehalte.

Overzicht arrangement

- Twee keer koffie/thee met gesorteerd gebak
- Entree park
- Standaard broodmaaltijd
Diverse soorten brood, vleeswaren, kaas, zoetwaren en twee keer koffie/thee.
- Orchidee in cadeauverpakking
- Wijnproeverij van Zuid-Afrikaanse wijn (inclusief water en stokbrood)

Prijs per persoon 2019
10 t/m 24 personen € 38,60
25 t/m 59 personen € 36,78
60 t/m 80 personen € 34,96

Adres middagprogramma
Wijnhoeve Groot Vertroue
Wrakkenpad 2
8312 PW Creil

Let op:
* Dit arrangement is alleen te boeken voor groepen vanaf 10 personen.
* Wens je in plaats van de standaard broodmaaltijd liever een uitgebreid buffet of wens je een rondleiding door de Orchideeën Hoeve? Dit arrangement is volledig aan te passen naar wens. Klik hier voor uitbreidingssuggesties en losse prijzen.

Reserveren en meer informatie

Reserveren voor dit combinatie-arrangement is noodzakelijk en kan via 0527-202875 of info@orchideeenhoeve.nl (o.v.v. je adresgegevens, telefoonnummer, bezoekdatum en het aantal personen).