Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Fruitbedrijf Verhage

’s Morgens brengt jouw gezelschap een bezoek aan de Orchideeën Hoeve waar arrangement ‘Op de koffie’ wordt aangeboden. De Orchideeën Hoeve ontvangt jullie met twee kopjes koffie/thee met vers gebak van de warme bakker. Vervolgens brengen jullie op eigen gelegenheid een bezoek aan het park met onder andere de Orchideeëntuin, de vlindertuin en de ‘Zwevende’ Bloementuin. Na het bezoek aan het park staat er in het sfeervolle serrerestaurant een goed verzorgde broodmaaltijd klaar. Bij vertrek ontvangen alle gasten een orchidee in cadeauverpakking.

Bezoek Fruitbedrijf Verhage

Na de lunch vertrekt u op eigen gelegenheid naar Verhage Fruit (schuin tegenover de Orchideeën Hoeve). Hier wordt u hartelijk ontvangen door Piet Verhage in de gloednieuwe ontvangstruimte. Hij zal u vervolgens rondleiden en alles vertellen over het reilen en zeilen van het fruitbedrijf. Meekijken bij het fruit sorteren, spannende verhalen over het bestrijden van ongedierte met oorwurmen en een bezoek aan de eigen distilleerderij komen in deze boeiende excursie aan bod. Natuurlijk mag u de eigengemaakte fruitsappen en verschillende appelrassen ook proeven tijdens de gezellige proeverij. Ter afsluiting wordt u twee keer koffie/thee met appelgebak aangeboden en kunt u een kijkje nemen in de grote boerderijwinkel met allerlei producten uit de polder.

Overzicht arrangement

- Twee keer koffie/thee met gesorteerd gebak
- Entree park
- Standaard broodmaaltijd
Diverse soorten brood, vleeswaren, kaas, zoetwaren en twee keer koffie/thee.
- Orchidee in cadeauverpakking
- Rondleiding stokerij Verhage en proeverij
- Twee keer koffie/thee met appelgebak

Prijs per persoon 2020
10 t/m 24 personen € 43,85
25 t/m 50 personen € 41,51

Adres middagprogramma
Verhage Fruit
Oosterringweg 33
8315 PS Luttelgeest

Let op:
* Dit arrangement is alleen te boeken voor groepen vanaf 10 personen.
* Wens je graag een rondleiding door onze tuinen? Dit arrangement is volledig aan te passen naar wens. Klik hier voor uitbreidingssuggesties en losse prijzen.

Reserveren en meer informatie

Reserveren voor dit combinatie-arrangement is noodzakelijk en kan via 0527-202875 of info@orchideeenhoeve.nl (o.v.v. je adresgegevens, telefoonnummer, bezoekdatum en het aantal personen).

Eropuit in de junlge Bestel jouw tickets online! Lees meer