Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Ervaar de wind bij 11 BEAUFORT

’s Morgens brengt jouw gezelschap een bezoek aan de Orchideeën Hoeve waar arrangement ‘Op de koffie’ wordt aangeboden. De Orchideeën Hoeve ontvangt jullie met twee kopjes koffie/thee met vers gebak van de warme bakker. Vervolgens brengen jullie op eigen gelegenheid een bezoek aan het park met onder andere de Orchideeëntuin, de vlindertuin en de ‘Zwevende’ Bloementuin. Na het bezoek aan het park staat er in het sfeervolle serrerestaurant een goed verzorgde broodmaaltijd klaar. Bij vertrek ontvangen alle gasten een orchidee in cadeauverpakking.

Beleef een unieke tocht langs het windpark Noordoostpolder

Na de lunch vertrekt u op eigen gelegenheid naar Renne Streekproducten in Nagele. Aangekomen op het familiebedrijf zal de gids bij u op de bus* stappen voor een unieke tocht langs het nabijgelegen windpark Noordoostpolder. Tijdens deze bijzondere rit over de dijk zal de gids u alles vertellen over het windpark en de molens en wordt er gestopt bij verschillende bouwprocessen. Na de rondleiding keert u terug naar Renne Streekproducten. Tijdens een lekkere kop koffie of thee en huisgemaakte appelgebak start er een presentatie over de bouw de windmolens. Daarna kunt u in het windmoleninformatiecentrum 11 Beaufort ervaren hoe windturbines werken en een bezoek brengen aan de boerderijwinkel.

Overzicht arrangement

- Twee keer koffie/thee met gesorteerd gebak
- Entree park
- Standaard broodmaaltijd
- Diverse soorten brood, vleeswaren, kaas, zoetwaren en twee keer koffie/thee.
- Orchidee in cadeauverpakking
- Rondleiding windpark Noordoostpolder
- Entree 11 BEAUFORT en boerderijwinkel
- Eén keer koffie/thee met appelgebak

Prijs per persoon 
20 t/m 24 personen € 47,05
25 t/m 59 personen € 44,93
60 t/m 80 personen € 43,07

Adres middagprogramma:
Renne Streekproducten
Domineesweg 11
8308 PG Nagele

Let op:
* Dit arrangement is alleen te boeken voor groepen vanaf 20 personen en als busgezelschap.
* Wens je in plaats van de standaard broodmaaltijd liever een warme maaltijd of een luxe lunch? Dit arrangement is volledig aan te passen naar wens. Klik hier voor uitbreidingssuggesties en losse prijzen.
* Rondleiding kan alleen gereden worden met een bus. Deze kunt u eventueel tegen meerprijs huren bij Renne Streekproducten. Prijs op aanvraag.

Reserveren en meer informatie

Reserveren voor dit combinatie-arrangement is noodzakelijk. Dit kan via onderstaande button of tel: 0527-202875. 

Vraag groepsinformatie aan

Leukste uitje van Flevoland Stem en win een dagje uit voor het hele gezin! Lees meer