Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

AlpacaWorld Flevoland

’s Morgens brengt jouw gezelschap een bezoek aan de Orchideeën Hoeve waar arrangement ‘Op de koffie’ wordt aangeboden. De Orchideeën Hoeve ontvangt jullie met twee kopjes koffie/thee met vers gebak van de warme bakker. Vervolgens brengen jullie op eigen gelegenheid een bezoek aan het park met onder andere de Orchideeëntuin, de vlindertuin en de ‘Zwevende’ Bloementuin. Na het bezoek aan het park staat er in het sfeervolle serrerestaurant een goed verzorgde broodmaaltijd klaar. Bij vertrek ontvangen alle gasten een orchidee in cadeauverpakking.

Alpaca’s aaien bij AlpacaWorld Flevoland

Na de lunch vertrekken jullie op eigen gelegenheid naar Rutten. Op de Alpacaboerderij worden jullie hartelijk ontvangen door de familie Dingemanse. Zij trakteren jullie tweemaal op koffie/thee met versgebakken Ruttens brok terwijl ze het één en ander over alpaca’s vertellen. De alpaca is familie van de lama en de dromedaris. Vroeger werd dit wollige dier gebruikt voor transport van kleding en voedsel, maar tegenwoordig worden de alpaca’s gehouden voor hun zeer fijne en kwalitatieve wol. Je krijgt een informatiefilm te zien over het alpacabedrijf, waarna jullie zelf de boer op gaan. Je kunt de dieren aaien en mag, als je durft, ze zelfs voeren! Natuurlijk is er volop gelegenheid om vragen te stellen, ook is het mogelijk om alpacaproducten te kopen in de winkel.

Overzicht arrangement
- Twee keer koffie/thee met gesorteerd gebak
- Entree park
- Standaard broodmaaltijd
Diverse soorten brood, vleeswaren, kaas, zoetwaren en twee keer koffie/thee.
- Orchidee in cadeauverpakking
- Twee keer koffie/thee met versgebakken Ruttens Brok
- Rondleiding op de alpacaboerderij

Prijs per persoon 2020
15 t/m 24 personen € 39,85
25 t/m 50 personen € 38,51

Adres middagprogramma:
AlpacaWorld Flevoland
IJzerpad 16
8313 PL Rutten

Let op:
* Dit arrangement is alleen te boeken voor groepen vanaf 10 personen.
* Een kroketje bij de standaard broodmaaltijd of liever een warme maaltijd? Dit arrangement is volledig aan te passen naar wens. Klik hier voor uitbreidingssuggesties en losse prijzen.

Reserveren en meer informatie

Reserveren voor dit combinatie-arrangement is noodzakelijk en kan via 0527-202875 of info@orchideeenhoeve.nl (o.v.v. je adresgegevens, telefoonnummer, bezoekdatum en het aantal personen).

Eropuit in de junlge Bestel jouw tickets online! Lees meer