Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Groeps-arrangementen

Van een compleet verzorgde familiedag tot een gezellig diner met jouw collega’s of vrienden. In de Orchideeën Hoeve staat een ervaren team klaar om jullie groepsuitje tot een groot succes te maken. Met een groep vanaf 10 personen profiteer je van groepskortingen en heb je de keuze uit verschillende arrangementen en extra activiteiten. 

Bekijk de groepsbrochure: 

Entreeprijzen 2021

0 - 9 volwassenen: € 14,50 p.p. 
10 - 24 volwassenen: € 13,00 p.p.
25 - 59 volwassenen: € 12,50 p.p.
60 - 99 volwassenen: € 12,00 p.p.
100 - 149 volwassenen: € 11,50 p.p.
150 personen of meer: Prijs op aanvraag
Touroperators: Klik hier voor meer informatie.

Reserveren en meer informatie

Het is noodzakelijk om je groepsbezoek vooraf te reserveren. Voor meer informatie en het maken van een reservering kun je vrijblijvend het aanvraagformulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen:

Aanvraagformulier invullen

Telefoon: (0527) 20 28 75
E-mail: groepen@orchideeenhoeve.nl

Coronamaatregelen voor groepen

De overheid hanteert aangescherpte coronamaatregelen voor het ontvangen van groepen. Het is nog onzeker wanneer deze worden versoepeld of opgeheven, maar wij bekijken graag samen met jou wat er op jouw gewenste bezoekdatum mogelijk is. Uiteraard kun je een groepsreservering te allen tijde kosteloos verplaatsen of annuleren als deze niet of maar deels kan doorgaan wegens de - op dat moment geldende – coronamaatregelen.

Combinatie-arrangementen

Krijg jij van avontuur geen genoeg? De Orchideeën Hoeve bevindt zich in een omgeving vol bezienswaardigheden en leuke uitstapjes zoals een bezoek aan Giethoorn, een rondvaart door de Weerribben of een Ginkiestocht op Urk. Onderstaande uitjes kun je rechtstreeks bij ons boeken: 

Veilig samen uit in de jungle Reserveer nu je bezoek Lees meer