Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Groeps-arrangementen

Een familiedag, bedrijfsuitje of een groepsuitje met je vereniging? Ga op avontuur in de Orchideeën Hoeve (Flevoland) en geniet van een geheel verzorgd dagje uit! Voor groepen vanaf tien personen bieden wij compleet verzorgde groepsarrangementen en speciale groepskortingen.

Groepsbrochure

De Orchideeën Hoeve biedt tal van mogelijkheden om jouw groepsuitje compleet te maken. Samen koffie drinken, genieten van een uitgebreide lunch of napraten onder het genot van een heerlijk buffet. Middels onderstaande brochure laten wij jou graag zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van groepsarrangementen en combinatietrips bij de Orchideeën Hoeve. Natuurlijk kun je ook een arrangement naar wens samenstellen. Hiervoor vind je op pagina 38 een prijslijst met losse artikelen.

Groepsprijzen 2021

10 t/m 24 volwassenen: € 13,00 p.p.
25 t/m 59 volwassenen: € 12,50 p.p.
60 t/m 99 volwassenen: € 12,00 p.p.
100 t/m 149 volwassenen: € 11,50 p.p.
150 personen of meer: Prijs op aanvraag
Touroperators: Op aanvraag. Klik hier voor meer informatie.

Reserveren en meer informatie

Indien je als groep gebruik wilt maken van één van onze combinatie- of groepsarrangementen, dan dien je vooraf een reservering te maken. Hiervoor kun je contact opnemen met onze receptie:

Telefoon: (0527) 20 28 75
E-mail: info@orchideeenhoeve.nl
(o.v.v. adresgegevens, telefoonnummer, bezoekdatum, arrangementwensen en het aantal personen).

Combinatie-arrangementen

Voor groepen vanaf tien personen bieden wij een aantal unieke combinatietrips aan. Maak jouw familiedag, bedrijfsuitje of reünie compleet met een prachtige rondvaart door het Hollandse ‘Venetië’ Giethoorn, ontdek het pittoreske Urk met een ginkiestocht of bewonder het oudste stoomgemaal ter wereld bij UNESCO Werelderfgoed IR. D.F. Woudagemaal in Lemmer. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie en prijzen.

Wij hopen je vanaf 16 maart weer te mogen verwelkomen De Orchideeën Hoeve tijdelijk gesloten Lees meer