Curve
 

Groepen

  • Groepen in de Orchideeën Hoeve

De Orchideeën Hoeve is leuk voor jong en oud en daarmee de ideale bestemming voor groepsuitjes. Doordat het gehele tropische park overdekt is ben je niet afhankelijk van mooi weer en kan jouw personeelsuitje, familiefeest of bruiloft altijd doorgaan. Al vanaf 10 personen ontvang je als groep korting op de entree en kun je jouw bezoek uitbreiden met een rondleiding, een compleet arrangement of een bezoek aan een uitje in de omgeving. Bekijk onze verschillende groepsarrangementen en combinatietrips en laat je verrassen door het veelzijdige aanbod.

Trouwen in de tuinen 

Altijd al gedroomd van een bruiloft in een sprookjesachtige omgeving vol met kleurrijke bloemen en fladderende vlinders? Dan is de Orchideeën Hoeve de perfecte locatie om te trouwen. Of jullie het nu groot of klein willen vieren, de faciliteiten om te trouwen zijn in de Orchideeën Hoeve net zo veelzijdig als de natuur. Ontdek de mogelijkheden >

Groepsuitjes busmaatschappijen

Speciaal voor busmaatschappijen en touroperators biedt de Orchideeën Hoeve verschillende arrangementen tegen een exclusief tarief. Bekijk hier het exclusieve aanbod voor jou en jouw gasten.