Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Magische wandeling

Maak tijdens WinterDroom een magische wandeling door het tropische park, waar de koude winterdagen heerlijk warm aanvoelen! Duizenden lampjes, romantische fonteinen en gloednieuwe lichteffecten toveren elke tuin van de Orchideeën Hoeve om in een droomwereld waarin je niet uitgekeken raakt.

Van droomwereld naar droomwereld

Volg de prachtige routes door het park en laat bloemen, vlinders en flamingo’s jouw winterdroom inkleuren. Strijk neer onder de prachtige bloemenhemel van de ‘Zwevende’ Bloementuin, ontmoet de stokstaartjes in hun gloednieuwe verblijf en bewonder de prachtige natuurexpositie ‘Beauty of Nature’.

Voor de kids

Voor de (klein)kinderen is winter in de tropen meer dan gezelligheid en sfeer. De jungletuinen zijn een blijvende uitdaging waar je van alles kunt beleven. Ga samen op avontuur met de junglespeurtocht, laat ze een wens doen in het wensprieeltje, kom lekker ravotten in de waterrijke speeltuin en wie weet ontmoeten jullie wel een kerstelfje tijdens de ‘Jungle All The Way-show’.

Tip: Op 10, 11, 12, 13, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 en 23 december 2020 wordt het hele park vanaf 16:30 uur verlicht met duizenden echte kaarsjes, lampjes en lantaarns.

Eropuit in de junlge Bestel jouw tickets online! Lees meer